У Вовчанську противник продовжує штурмові дії у районі багатоповерхової забудови – (ОТУ) «Харків»

Фото: ОТУ «Харків» Фото: ОТУ «Харків»

На Харківському напрямку 8 вересня наші оборонці продовжують утримувати займані позиції та здійснювати вогневий вплив по бойових позиціях ворога.

Про це «Слобідський край» пише з посиланням на Оперативно-тактичне угруповання (ОТУ) «Харків».

За інформацією військових, у районі населеного пункту Глибоке противник здійснює поодиноке переміщення особового складу з метою поповнення поточних втрат та підготовки до поновлення наступальних дій.

У Вовчанську противник здійснив штурмові дії у районі багатоповерхової забудови. Протягом ночі провів евакуацію санітарних втрат та логістичне забезпечення передових підрозділів. Застосував важку вогнеметну систему ТОС-1А в районі агрегатного заводу. 

В районі населеного пункту Тихе Сили оборони України знищили вогневі позиції противника.

Протягом минулої доби відбулося 3 бойових зіткнення. Окупанти також завдали 5 авіаударів з використанням 9 КАБів. Завдали 33 удари дронами-камікадзе. Позиції Сил оборони України окупанти обстріляли 392 рази.

Втрати ворога за минулу добу склали 83 істоти, з них безповоротні – 33, санітарні – 50. Також на нашому напрямку ворог втратив знищеними та пошкодженими 68 одиниць озброєння та військової техніки, зокрема: 2 танки, 4 бойові броньовані машини, 2 артилерійські системи, 6 автомобілів, 5 одиниць спеціальної техніки, 49 БпЛА.

Знищено: 51 укриття для особового складу, 1 місце зберігання боєприпасів.

Нагадаємо, військові армії рф 7 вересня близько 16:00 завдали ударів по Харкову та селищу Мала Данилівка ФАБ-250 з УМПК