У Харкові вночі спалахнула квартира, постраждала жінка

фото kh.dsns.gov.ua фото kh.dsns.gov.ua
Через пожежу у багатоповерховому будинку, яка сталася вночі 31 січня у Харкові, довелося евакуювати 20 людей.

Як повідомили у ГУ ДСНС України у Харківській області, 31 січня о 4.14 Служба «101» отримала повідомлення, що на вулиці Танкопія у дев’ятиповерхівці на першому поверсі горить квартира. На гасіння виїхало 2 відділення пожежних на автоцистернах. Коли рятувальники прибули на місце, одна з кімнат квартири на першому поверсі була охоплена вогнем, там горіли домашні речі на площі близько 20 квадратних метрів. Крім того, утворилося сильне задимлення, яке розповсюдилось на верхні поверхи будинку. Через продукти горіння могли отруїтися мешканці квартир, які жили зверху.

Рятувальники негайно приступили до гасіння пожежі, одночасно з тим почали видаляти дим зі сходової кліті. Після того, як полум'я вдалось приборкати, а основна частина диму вийшла назовні, пожежні  евакуювали 20 людей на свіже повітря.

У результаті пожежі постраждала літня жінка, 62-річна господарка квартири, де сталася пожежа. Вона намагалася самостійно загасити полум’я та отримала опіки обличчя та верхніх кінцівок, але від госпіталізації відмовилась.

Локалізувати пожежу вдалося о 04.46, повністю загасили вогонь о шостій ранку. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.  

Читайте також У Харкові загорівся швейний цех

Теги: