Ворог обстрілював Харківщину з авіації, артилерії, мінометів, РСЗВ: є загиблі та поранені

Наслідки удару по селу Кругляківка / Фото: Харківська обласна прокуратура Наслідки удару по селу Кругляківка / Фото: Харківська обласна прокуратура

Унаслідок ворожих обстрілів 19 червня у Харківській області була знищена чи пошкоджена цивільна інфраструктура, одна людина загинула, 5 постраждали. 

Про це «Слобідський край» пише з посиланням на начальника ХОВА Олега Синєгубова та начальника ГУ Нацполіції у Харківській області Володимира Тимошка.

Хронологія обстрілів

16:28 – окупанти вдарили по території двох дитячих таборів у Харкові, пошкоджень зазнали приватний житловий будинок та автівка, постраждала жінка.

16:13 – унаслідок авіаудару у селі Вільхівка Харківського району загинула жінка, один чоловік отримав поранення. Пошкоджено щонайменше 10 приватних житлових будинків.

16:13 – авіаудар по селу Новоосинове Курилівської громади, постраждали чоловік та жінка, пошкоджені 10 приватних будинків та автомобіль.

14:40 – у селі Хотімля Старосалтівської громади безпілотник пошкодив приватний житловий будинок.

16:00 – унаслідок авіаудару в селі Кругляківка Курилівської громади поранено 37-річного чоловіка.

11:15 – унаслідок артобстрілу села Загризове Борівської громади пошкоджено 8 житлових будинків.

Правоохоронці провели 15 оглядів місць подій, внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості щодо 10 кримінальних проваджень, пов’язаних зі збройною агресією рф.

У пресслужбі ДСНС України в Харківській області повідомили, що через ворожі обстріли почалися 4 пожежі у Чугуївському, Куп’янському та Харківському районах області.