Зруйновані залізничний вокзал, гаражі, житлові будинки: наслідки обстрілів Харківщини

Вокзал у Балаклії / Фото: Харківська обласна прокуратура Вокзал у Балаклії / Фото: Харківська обласна прокуратура

Минулої доби росіяни обстрілювали Харківську область з авіації, артилерії та мінометів. Унаслідок ударів зруйновані об’єкти цивільної інфраструктури, поранені місцеві жителі.

Як пише «Слобідський край» з посиланням на ранковий звіт начальника ХОВА Олега Синєгубова, під вогневим ураженням ворога опинилися щонайменше 15 населених пунктів області.

17.25 – у селищі Борова внаслідок ворожого обстрілу з РСЗВ пошкоджено будинок.

17:05 – унаслідок ракетного удару по вокзалу у Балаклії у будівлі вокзалу повилітали вікна, пошкоджений дах. Також пошкоджений приміській потяг Харків – Ізюм, який стояв на колії за 15 метрів від епіцентру вибуху. Поранення отримали 11 цивільних – 7 чоловіків та 4 жінки.

12:00 – у селі Глибоке Харківського району внаслідок ударів 3 КАБів на території садового товариства пошкоджені 4 приватні будинки та прилеглі споруди. 

10:30 – у селі Новоосинове внаслідок обстрілу РСЗВ пошкоджено будинок, господарча споруда, Постраждали дві жінки віком 73 та 60 років.

Як повідомили у пресслужбі ДСНС України в Харківській області, внаслідок ворожих обстрілів спалахнуло дві пожежі.

Усі злочини військових рф на нашій землі документують слідчі. Упродовж доби вони здійснили 22 огляди місць подій, внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про 19 кримінальних проваджень, повязаних зі збройною агресією рф, повідомив начальник ГУ Національноі поліціі в Харківській області.