Зухвалий штурм окупантів на Харківському напрямку зупинили бійці бригади «Спартан» (відео)

Скрін з відео Скрін з відео

На Харківському напрямку ворог атакував позиції ЗСУ під прикриттям БМП. Аеророзвідники бригади «Спартан» знищили ворожу техніку влучними ударами FPV-дронів.

Як передає «Слобідський край», про це повідомив командувач Національної гвардії України Олександр Півненко у своєму офіційному Телеграм-каналі.

- Противник ризикнув піти у зухвалий штурм на Харківському напрямку, але не вийшло. Воїни бригади «Спартан» тримають оборону. Бронетехніку на цій ділянці фронту росіяни використовують не часто. Цього разу пішли вперед під прикриттям БМП. Аеророзвідники бригади «Спартан» миттєво відреагували та влучними ударами fpv-дронів та скидами зупинили окупантів, - повідомив Олександр Півненко.

За його словами, загалом цієї доби гвардійці по лінії фронту знищили 1 танк, 4 БМП, 8 одиниць автомобільної техніки, 2 склади БК; 2 БПЛА ОТР.

Нагадаємо, у Харківській області бійці Третьої окремої штурмової бригади відбили зайняті ворогом позиції, а також звільнили 4 українських бійців, які потрапили у полон.

Також ми писали, як Національна гвардія України постійно вдосконалює бойову готовність своїх військовослужбовців. Рекрути на регулярній основі проходять злагодження та навчаються новітнім методам ведення бою.