Ранковий обстріл Харківщини: росіяни вдарили по регіону ракетами та «шахедами» (фото)

24.07.2024 08:33 Новини
Наслідки ранкового обстрілу Харківської області, 24 липня Наслідки ранкового обстрілу Харківської області, 24 липня

Сьогодні вранці російські військові здійснили потужну атаку на Харківську область. Під ударом опинилися місто Харків та Малоданилівська громада.

Про це пише «Слобідський край» з посиланням на Харківську обласну прокуратуру, очільника ХОВА Олег Синєгубова та Поліцію Харківської області.

24 липня, з 05:15 до 5:25, війська рф завдали ракетних ударів по Немишлянському району Харкова. Влучання прийшлося по території цивільного підприємства – там зафіксовано руйнування промислової будівлі та пошкоджено шість автомобілів. За іншою адресою ракета влучила у приватний житловий будинок. На місці зайнялася пожежа.

Точний тип ракет, якими агресор ударив по місту, наразі встановлюється.

Трохи раніше, близько 05:00, під ударом «шахедів» опинилося селище Лісне Малоданилівської громади Харківського району. Пошкоджень зазнала дерев’яна конюшня в екопарку, а двоє її працівників – чоловіки 19 та 41 років – отримали поранення. Постраждалим надали допомогу на місці.

Обстріл Харківської області

Залишки російських ракет

Одне з місць ранкових влучань та фрагменти російської ракети

Нагадаємо, минулої доби військові країни-агресорки випустили по Харківській області 39 керованих авіабомб. Під ударом опинився й Харківський район, де руйнувань зазнала ціла низка цивільних об'єктів. 

Оперативні новини читайте в нашому Telegram