Ранковий обстріл Харківщини: які населені пункти опинилися під ударом

19.09.2024 09:55 Область Online
Фото ілюстративне Фото ілюстративне

Сьогодні вранці військові країни-агресорки атакували чотири населені пункти Харківської області. Унаслідок одного з обстрілів поранення дістали шестеро людей.

Про це пише «Слобідський край» з посиланням на очільника ХОВА Олега Синєгубова та начальника Дергачівської МВА В’ячеслава Задоренка.  

  • 19 вересня близько 08:00 російські військові завдали декілька ударів поблизу села Руська Лозова Дергачівської громади. Попередньо, для атаки були використані касетні боєприпаси;
  • 06:27 – у місті Куп’янськ через обстріл постраждали три жінки та троє чоловіків від 50 до 85 років. Стан у всіх — середній;
  • 05:41 – у селі Новоплатонівка Борівської громади через приліт по відкритій території зайнялася трава;
  • 05:00 – удар ФАБ-250 з УМПК Д-30 по Салтівському та Індустріальному району Харкова. У першому випадку влучання прийшлося на територію об’єкта цивільної інфраструктури, пошкодивши вікна житлових будинків.  У другому – пошкоджені будівля школи, дитячого садку та багатоквартирного будинку.

Раніше ми писали, що з наближенням холодів харків’ян дедалі більше хвилює, як місто пройде опалювальний сезон. Тож виникають питання щодо того, чи буде Харків з теплом взимку та чи не треба виїхати з міста хоча б на деякий час. На це питання відповіли очільник ОВА Синєгубов та мер Харкова Терехов.