Через російські обстріли 15 населених пунктів Харківщини залишилися без газу

21.04.2022 12:00 Область Online
21 квітня ворог близько 15 разів обстріляв житлові райони Харкова та деякі міста Харківської області. У результаті обстрілів було пошкоджено газогін і 15 населених пунктів залишилися без газу.

Про це повідомляє голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За добу російські окупанти обстріляли з артилерії та реактивних систем залпового вогню житлові райони Харкова – ХТЗ, Олексіївку, Салтівку, центр міста – і населені пункти у Золочівському напрямку, Чугуївському та Ізюмському районах і місто Дергачі.

У Харкові та Чугуївському районі поранено п'ятеро цивільних осіб.

– Зменшення інтенсивності вогню – це хибне уявлення. Спрогнозувати дії окупантів дуже складно. Тому просимо жителів без крайньої потреби не покидати місць укриттів, – закликає Синєгубов.

На Ізюмщині ворожі обстріли пошкодили газову магістраль. Через це 15 населених пунктів та 6 тисяч людей залишилися без газу.

– Ми будемо інформувати про порядок та терміни усунення аварій. На жаль, виїхати аварійна служба не може, оскільки в цьому районі тривають обстріли, – повідомляє глава області.

Також на Ізюмському напрямку тривають бойові дії. Ворог наступає на позиції українських захисників, але зазнає втрат живої сили, авіації та броньованої техніки.

Автор:
Олександр Манченко