Діти з Безлюдівської громади поїхали на Чернівеччину для оздоровлення і відпочинку

04.07.2024 16:20 Область Online
Фото: Юлія Масалітіна Фото: Юлія Масалітіна

Діти з Безлюдівської громади поїхали на відпочинок у табір «Лісова галявина» на Чернівеччину. Кошти на оздоровлення та відпочинок виділила Безлюдівська селищна рада. 

Як розповіла кореспондентці медіа «Слобідський край» начальниця відділу освіти Безлюдівської селищної ради Вікторія Павленко, цьогоріч матимуть змогу оздоровитися 158 дітей громади. Табір розташований у мальовничому містечку Вижниця в Чернівецькій області. Наразі відпочивати вирушила 1 зміна – 58 дітей.

«Це переможці олімпіад, МАН, творчих конкурсів та діти військовослужбовців. Вони заслужили на цей відпочинок – протягом року добре вчилися, брали участь у різних конкурсах та олімпіадах, перемагали. Дітям зараз дуже потрібні психологічне розвантаження та позитивні емоції. Адже війна позбавила їх щасливого дитинства», зазначила Вікторія Павленко.

Перебування у таборі відпочинку триватиме 14 днів. На дітей чекають подорожі у світ природи, екскурсії, пригодницькі квести, дискотеки, спортивні розваги та багато іншого.

Раніше ми писали, у Донецькій громаді Ізюмського району 50 дітей пільгових категорій відпочинуть на Львівщині у таборі «Соколята». Путівки були придбані за рахунок коштів місцевого бюджету. Відпочинок запланований на середину липня і триватиме 21 день.

Українська Асоціація «Добра справа» та Посольство України в Чорногорії продовжують соціальну ініціативу з організації реабілітації дітей військовослужбовців.

Оперативні новини читайте в нашому Telegram

Автор: Надія Янінович