ДТП у Харкові та на Чугуївщині: троє людей опинилися заблокованими всередині власних авто

25.12.2023 09:48 Область Online
Фото ілюстративне Фото ілюстративне

У неділю, 24 грудня, у Харкові та поблизу села Водяне Зміївської громади сталися дві ДТП, в яких люди опинилися заблокованими у власних автівках.

Про це повідомляє «Слобідський край» з посиланням на Головне управління ДСНС України у Харківській області.

Перша ДТП сталася о 17:52 у Харкові на вул. Ахсарова. На місці події зіштовхнулися 2 легковики: «Toyota Yaris» і «Mitsubishi Lancer». Унаслідок зіткнення постраждали 5 людей, 2 з яких опинилися заблокованими у «Toyota». За допомогою гідравлічних ножиць рятувальники зрізали передні двері авто і деблокували з машини 2-х жінок (віком 33 та 52 роки).

О 18:30 на 23-му кілометрі автодороги «Зміїв-Харків» поблизу села Водяне Зміївської громади вантажівка «КРАЗ» зіштовхнулась із легковиком «ВАЗ-2109». Водій «дев’ятки» отримав травми і опинився заблокованим усередині авто. Рятувальники визволили постраждалого і передали медикам «швидкої».

За даними поліції, минулої доби на Харківщині сталася 21 дорожньо-транспортна пригода, в яких 7 людей отримали травми та двоє загинули.

Нагадаємо, 23 грудня сталася смертельна ДТП у Харкові. Водійка легковика при розвороті виїхала на зустрічну смугу, де зіштовхнулася з мотоциклом. 40-річний водій мотоцикла отримав травми, не сумісні з життям, та помер на місці.

Ще одна аварія сталася 21 грудня у селищі Васищеве Харківського району. На автодорозі «Зміїв-Харків» 46-річний водій автомобіля «Subaru Outback» не впорався з керуванням та в’їхав у залізобетонний стовп електропередачі, після чого автівка перекинулася.

Теги: