Керівників підприємств Красноградщини попереджають про шахраїв

22.10.2024 17:02 Область Online

Підприємства закликають до обережності через шахрайські дзвінки та листи, в яких зловмисники видаються за начальника Красноградської РВА. 

Про це пише «Слобідський край» з посиланням на пресслужбу Красноградської РВА.

Керівників підприємств, установ та організацій закликають бути обережними. За останні дні зафіксовано випадки надсилання листів та телефонних дзвінків від імені начальника Красноградської РВА Віктора Войтенка. Шахраї просять перерахувати кошти на потреби військових, надаючи розрахункові рахунки для переказу.

У листах міститься підроблена печатка та підпис начальника РВА, а під час телефонних дзвінків шахраї представляються керівником району і ведуть бесіду від його імені.

Так, Красноградська районна військова адміністрація наголошує, що Віктор Войтенко не звертається до підприємств із проханнями про перекази на потреби ЗСУ.

Раніше ми писали про групу пічників-шахраїв, які ошукали жителів Лозівського району на десятки тисяч гривень. Скільки загрожує зловмисникам?

Також ми писали, як купити дрова, щоб не потрапити на гачок до шахраїв. Ця схема починає працювати з настанням холодів, оскільки саме тоді у соціальних мережах ширяться шахрайські дописи та публікації щодо продажу дров.