Нічний та ранковий удари по Харківському району: куди поцілили російські КАБ

20.10.2024 10:18 Область Online
Пошкоджене авто у Харкові / Фото: Прокуратура Харківщини Пошкоджене авто у Харкові / Фото: Прокуратура Харківщини

У ніч проти 20 жовтня росіяни завдали авіаційного удару по Харкову, проте вже за кілька годин регіон знову опинився під обстрілами.

Детальніше про наслідки авіаобстрілів регіону розповіли начальник ХОВА Олег Синєгубов та в Головному управлінні ДСНС України у Харківській області.

19 жотвня 23:54 війська рф поцілили КАБом у Новобаварському районі Харкова. Влучання прийшлося в землю, а пошкоджень дістали приватний будинок, автомобіль та скління у двох багатоповерхівках.

20 жовтня о 05:20 атаковано місто Дергачі Харківського району. Внаслідок вибухової хвилі від влучання КАБу було пошкоджено скління трьох багатоквартирних будинків.

Уже за годину, о 06:33, під ударом опинилася Солоницівська громада того ж району – КАБ також влучив у землю. Частково пошкоджено два будинки та паркан.

Нагадаємо, за даними розвідки, росіяни на кілька сотень метрів наблизились до річки Оскіл, створивши вузький виступ приблизно на 20 кілометрів на південь від Куп’янська.

Нагадаємо також, що підрозділ ГУР за підтримки аеромобільної бригади ЗСУ звільнив Кругляківку, витіснивши російські війська та замінувавши їхні шляхи пересування.