Обстріли Харківщини тривають: росіяни пошкодили будівлю ветеринарної лікарні

17.10.2023 09:00 Область Online
Фото ілюстративне Фото ілюстративне

Протягом доби ворожих атак зазнали населені пункти Харківського, Богодухівського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів Харківської області.

Про це повідомляє «Слобідський край» з посиланням на ХОВА.

  • У результаті артилерійського обстрілу м. Вовчанськ Чугуївського району пошкоджень зазнала будівля ветеринарної лікарні та гараж.
  • У с. Підлиман Ізюмського району внаслідок атаки з РСЗВ пошкоджено будинок.
  • Окрім того, під обстрілами перебували Уди Богодухівського району, Ветеринарне та Нескучне Харківського району, Гатище Чугуївського району, Дворічна та Кам'янка Куп'янського району та інші населені пункти.
  • Продовжилися роботи з ліквідації наслідків обстрілу в Боровій, що на Ізюмщині, який стався 15 жовтня. Пожежники гасили окремі осередки загорянь у зруйнованому навчальному закладі, проводили аварійно-рятувальні та пошукові роботи.
  • Також протягом дня продовжились аварійно-рятувальні і пошукові роботи на території зруйнованого 15 жовтня приватного домоволодіння у с. Дружелюбівка Борівської громади. За даними ДСНС, загиблих не знайдено.
  • Близько 11:50 у м. Ізюм 72-річний чоловік наступив на невідомий вибухонебезпечний предмет. Подія трапилася на території приватного домоволодіння. Унаслідок вибуху пенсіонер отримав мінно-вибухову травму ступні та в стані середньої тяжкості був госпіталізований до лікарні.

Підрив 72-річного чоловіка на ВНП, Ізюм

Підрив 72-річного чоловіка на ВНП в Ізюмі, Харківська область

Фото: Поліція Харківської області

  • Піротехнічні підрозділи обстежили більше 10 га території області та знешкодили 83 вибухонебезпечні предмети. Розмінування триває.

Загалом на Харківщині за тиждень на мінах підірвалося шестеро людей. Як розповів речник ДСНС України у Харківській області Євген Василенко, у результаті підривів троє людей загинули й ще троє травмовані.

Більше новин Харківська область читайте на нашому сайті.