Окупанти обстріляли шість районів Харківської області: є загиблі та поранені

07.06.2022 11:05 Область Online
За минулу добу окупанти обстріляли Харківський, Чугуївський, Богодухівський, Красноградський, Лозівський та Золочівський райони області.

Про це у своєму Телеграм-каналі повідомив голова ХОВА. Так, у Харкові військові рф обстріляли інфраструктуру Київського району. Унаслідок попадання снаряда в одному приватному будинку сталася пожежа. Рятувальники дістали з-під завалів 52-річного чоловіка, за наявною інформацією, він серйозно не постраждав. Загалом у Харкові поранення отримали троє цивільних.

По області окупанти гатять по житлових будинках, господарських об'єктах та критичній інфраструктурі. У Дергачах під удар потрапило приватне підприємство, спалахнула пожежа. У Слобожанському внаслідок ворожих обстрілів знищено понад 20 автомобілів. Крім того, через влучання снарядів в області горять ліси та трава.

Відомо, що внаслідок обстрілів загинуло двоє людей у Дергачах та Чорноглазівці. Семеро отримали поранення у Богодухівському, Ізюмському та Харківському районах.

– В районі Ізюма продовжуються спроби наступу в напрямку Довгенького та Долини. Наші захисники тримають позиції та дають ворогу адекватну відсіч. Ворог зазнає великі втрати в живій силі та техніці, – пише Синєгубов.

На Харківському напрямку ворог зосереджений на обороні та проводить дистанційне мінування місцевості.