Пункти незламності та запаси пального: Великий Бурлук готується до зими

04.10.2024 10:03 Область Online
Фото ілюстративне / Слобідський край Фото ілюстративне / Слобідський край

У Великому Бурлуку триває підготовка до зимового сезону.

Про це кореспондентці «Слобідського краю» розповів перший заступник голови Великобурлуцької селищної ради Андрій Чернявський.

Також він зазначив, що проведено необхідні ремонтні роботи, і котельні готові до роботи в зимовий період. Водонапірні башти та пожежні гідранти також пройшли перевірку. Пункти незламності підготовлені для того, щоб допомогти мешканцям громади пережити складний період.

– Завезено дрова та паливо, а також зроблено запас пального на зиму. У планах – підключення поліклініки до роботи котельні на твердопаливному паливі як альтернативи модульній газовій котельні, – зазначив Андрій Чернявський.

Крім того, у громаді є запас генераторів, що забезпечують централізоване водопостачання в умовах перебоїв з електрикою. Підготовлена техніка для обслуговування доріг у складний зимовий період, а також закуплена піщано-сольова суміш для їх посипки.

Нагадаємо, ми раніше писали, що Великобурлуцька громада отримала два мікроавтобуси завдяки міжнародним партнерам. Транспорт буде використовуватися в населених пунктах, що фактично відрізані від сполучення з центром громади.