У Безлюдівській громаді ремонтують дороги: де саме

25.06.2024 16:50 Область Online
Фото: Слобідський край Фото: Слобідський край

У Безлюдівські громаді одним з пріоритетних напрямків роботи є ремонт доріг. Адже у процесі експлуатації під впливом ваги транспортних засобів, температурних коливань та інших чинників автомобільні дороги зношуються і пошкоджуються.

 

Як розповіли медіа «Слобідський край» у Безлюдівській селищній раді, майже у кожному населеному пункті громади є проблемні дороги, які потребують ремонту та догляду.

«Якість доріг важлива. Погані дороги спричиняють дискомфорт і водіям, і мешканцям громади», – каже Безлюдівський селищний голова Микола Кузьмінов.

Наразі здійснений поточний ремонт грунтових доріг (грейдерування):

- у Лизогубівці на вулицях Шкільній (частина вулиці), Центральній (частина вулиці), Лісній, Нижній, Піщаній, Дуброва, Рубіжній, Польовій, вулицях Луговій,  Садовій та у провулках Лісному і Луговому;
- у Темнівці по вулиці Зміївській; 
- у Кирсановому по вулиці Тепличній;
- у Хмарівці по вулицях Кооперативній, Зарічній та провулку Тернівському;
- у. Шубіному по вулиці Шубінській;
- у селищі Хорошеве по вулицях Зеленій, Вишневій, Миру, Шевченка, Шкільній, Залізничній, Станційній (під'їзди до садових товариств), Огородній, Лісній, Культури, 1-го Травня, Весняній, Сторожівській, Спортивній, провулках Новому, Зоряному, Весняному, Дружньому, Молодіжному;
- у селищі Безлюдівка, по вулицях Полуничній, Чайковського, Романа Левицького, Новій, Нагірній, Незалежності, Лиманській, вул. Харківській, площі Стадіонній, провулках Незалежності, 1-го Травня, Польовому, Боровому та  в'їзді 1-го Травня;
- у селищі Васищеве по вулицях Вишневій, Заливній, Зеленій, Красній, Нижній, Пушкіна, Парковій, у провулках Піщаному, Горького та інших.
 
Здійснений ямковий ремонт асфальтобетонного покриття по в'їзду Стадіонному в Безлюдівці. Проведено поточний ремонт на дорогах із ґрунтовим покриттям на вулицях Садовій та Молодіжній у Котлярях, на вулиці Культури в Хорошевому. Крім того, в Хорошевому відремонтоване асфальтобетонне покриття на майдані Дружби, по вулицях  Фрунзе, Миру, Зоряній, Дачній.

Виготовлено проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт тротуару по вулицях Зміївській, Чайковського та провулку Стадіонному в Безлюдівці та по вулицях Орєшкова і Слобідській у Васищевому, а також частини тротуару по провулку Культури в Хорошевому.

Крім цього, капітально відремонтована частина тротуару на вулиці Зміївській у Безлюдівці та вулиці Орєшкова у Васищевому.

Як зазначив Микола Кузьмінов, за дорогами потрібно постійно доглядати, щоб своєчасно ремонтувати дрібні пошкодження та запобігати великим руйнуванням. 

Ми писали, фермери з Високопільського старостинського округу Валківської громади надали 245 тисяч гривень на ремонт зруйнованої дороги, а місцеві мешканці за два дні власними силами відремонтували проблемний відрізок дороги.

У Харківській області дорожники виконують ямковий ремонт на одній з прифронтових доріг

Оперативні новини читайте в нашому Telegram

Автор: Надія Янінович

Теги: