Сили оборони відбили 22 атаки окупантів на Харківщині – Генштаб

21.09.2024 11:37 Область Online

На двох напрямках Харківщини окупанти 22 рази намагались прорвати оборону.

Про це пише «Слобідський край» з посиланням на ОТУ «Харків» та Генштаб ЗСУ.

На Харківському напрямку відбулося три ворожих атаки в районі Вовчанська, де противник основні зусилля зосередив на веденні повітряної розвідки, здійснює підготовку до поновлення штурмових дій.

  • В районі населеного пункту Глибоке противник здійснив спробу переміщення двох одиниць мототехніки в напрямку передових позицій 11 танкового полку 18 мотострілецької дивізії, які підірвалися на мінах.
  • Неподалік Лукʼянців серед особового складу противника продовжують відмічатись випадки самовільного залишення позицій.
  • В районі Липців ворог посилив підрозділи на передових позиціях.

За уточненою інформацією на Куп’янському напрямку, за добу окупанти здійснили 19 атак. Сили оборони зупинили усі штурмові дії противника в районах населених пунктів Степова Новоселівка, Синьківка, Стельмахівка, Кругляківка та Лозова.

Нагадаємо, що вночі 20 вересня вдруге за добу Харків зазнав ударів російськими авіабомбами, внаслідок чого зафіксовані руйнування у трьох районах міста.

Нагадаємо також, що 20 вересня близько 16:45 збройні сили рф знову обстріляли місто Харків керованими авіабомбами. У Слобідському районі влучання по промисловій зоні. В Основʼянському районі — по території транспортного підприємства.