Ситуація залишається складною: росіяни намагаються «пробити» кордон Харківської області

25.07.2024 10:33 Область Online
Фото: Генштаб ЗСУ Фото: Генштаб ЗСУ

Оновлена інформація про події на Харківському і Куп’янському напрямках станом на ранок 25 липня 2024 року.

Про це повідомляє «Слобідський край» з посиланням на Генштаб ЗСУ.

На Харківському напрямку росіяни продовжують штурмувати прикордоння. Саме тут протягом доби відбулося 8 бойових зіткнень. Зокрема, в районах Глибокого, Тихого та Сотницького Козачка.

На Харківському напрямку українці успішно відбили ворожі атаки в районах Глибокого та Тихого. Також окупанти вчергове намагались атакувати на кордоні біля Сотницького Козачка, але також без успіху, – розповів начальник Харківського військового гарнізону Сергій Мельник.

На Куп’янському напрямку відбулося 8 боєзіткнень. Сили оборони відбивали штурмові дії противника поблизу трьох населених пунктів. За даними військових, ворог акцентував свої дії в районах Синьківки, Стельмахівки та Петропавлівки.

Нагадаємо, учора голова Малоданилівської територіальної громади повідомляв, що протягом останніх днів обстріли громади ведуться з артилерії. З цієї причини повторні атаки можливі без попередження про повітряну тривогу.

Нагадаємо також, до наступальних дій на Харківському напрямку противник залучив 10350 осіб. Станом на початок липня вбитими та пораненими його втрати склали: 2939 вбитими, 6509 пораненими. Ще 45 окупантів здалися у полон. Орієнтовні втрати противника на нашому напрямку складають приблизно 91 %.

Оперативні новини читайте в нашому Telegram