У мешканця Лозівського району в сараї знайшли гранати

20.01.2021 12:57 Область Online
фото facebook.com/pervomajskijvp фото facebook.com/pervomajskijvp
Про це сьогодні, 20 січня, повідомили у Первомайському відділу поліції Харківської області. За словами чоловіка, він знайшов їх у лісі.

18 січня правоохоронці Лозівського районного відділу поліції спільно з працівниками УСБУ в Харківській області отримали інформацію, що 57-річний чоловік, який мешкає в селі Слобідське Лозівського району, незаконно придбав та  зберігає за місцем проживання ручні гранати. Того ж дня поліцейські завітали до чоловіка та оглянули місце його проживання.

На території домоволодіння вони виявили та вилучили три металеві предмети, які  зовні були схожі на ручні гранати, 1-РГД-5 та 2-Ф-1. Зі слів чоловіка, ці предмети він знайшов у лісосмузі поблизу селища Слобідське, після чого приніс до дому, де і зберігав їх у сараї.

Слідчі внесли дані про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України). Вилучені гранати буде направлено на дослідження. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 7 років. Наразі триває досудове розслідування.

Читайте також На Харківщині судитимуть банду, що ошукувала підприємців через сільські газети

Теги: