У селищі Борова росіяни вбили жінку: якими стали наслідки обстрілів Харківщини

26.10.2024 10:04 Область Online
Фото ілюстративне Фото ілюстративне

Зранку у Куп'янську виявили боєприпаси ПГ-7Л на FPV-дронах, ближче до ночі – обстріли спричинили пожежу й руйнування. У Боровій пошкоджено сім будинків, загинула 61-річна жінка.

Про це пише «Слобідський край» з посиланням на очільника ХОВА Олега Синєгубова, начальника ГУНП Харківської області Володимира Тимошко та ГУ ДСНС Харківської області.

Вранці о 10:43 у Куп'янську було виявлено два нерозірваних боєприпаси ПГ-7Л, встановлених на FPV-дрони. Постраждалих немає.

Ближче до опівночі, о 23:53, внаслідок чергового обстрілу в Куп'янську пошкоджено два приватних будинки та виникла пожежа у гаражі площею 40 квадратних метрів. Постраждалих немає.

У Богодухівському районі село Гур'їв Козачок о 12:35 зазнало атаки ворожого дрона, який впав на приватний будинок і спричинив пожежу.

О 8:00 селище Борова теж потрапило під удар — внаслідок чого пошкоджено сім будинків, загинула 61-річна жінка.

Нагадаємо, що російські військові час від часу намагаються відновити контроль над Куп’янськом, який був відбитий українськими силами у вересні 2022 року під час масштабного контрнаступу.

Нагадаємо також, що підрозділ ГУР за підтримки аеромобільної бригади ЗСУ звільнив Кругляківку, витіснивши російські війська та замінувавши їхні шляхи пересування.