Юні танцюристи з Безлюдівки здобули чергову перемогу

31.05.2024 11:20 Область Online
Танцювальний колектив «Азарт»/фото: Наталія Мальцева Танцювальний колектив «Азарт»/фото: Наталія Мальцева

Танцювальний колектив «Азарт» з Безлюдівки став переможцем міжнародного фестивалю-конкурсу «Victory Star». Фестиваль пройшов 25 травня.

Як розповіла кореспондентці медіа «Слобідський край» керівниця колективу Наталія Мальцева, на конкурсі танцюристи «Азарту» посіли три перших та одне друге місце.

Танцювальний колектив «Азарт»/фото: Наталія Мальцева

Фото: Наталія Мальцева

«У нас надзвичайно талановиті діти, якими пишаємось. Ми недноразово брали участь у міжнародних та обласних конкурсах. В арсеналі колективу багато перемог і нагород», – каже Наталія Мальцева.

Вік танцюристів «Азарту» – від 4 до 15 років, діти залюбки долучаються до колективу. «Ми нікому не відмовляємо. Хочеться, щоб діти хоч на деякий час забували про війну. Мріємо про мир та щасливе дитинство для наших вихованців», – говорить керівниця «Азарту».

Танцювальний колектив «Азарт»/фото: Наталія Мальцева

Фото: Наталія Мальцева

І хоч сьогодні важко планувати майбутнє, учасники танцювального колективу вірять у Перемогу та мріють і надалі підкорювати сцени України та Європи.

Танцювальний колектив «Азарт»/фото: Наталія Мальцева

Фото: Наталія Мальцева

Нагадаємо, танцювальний колектив «Азарт» з Безлюдівської громади здобув перемогу на Міжнародному фестивалі «WORLD OF TALENTS» у дебютній програмі. Учасники колективу стали лауреатами 1 та 2 ступеня. Фестиваль пройшов 17 лютого в Харкові.