Ворог вкотре обстріляв Харківщину: поранено шістьох жителів (фото з місця)

04.07.2024 14:48 Область Online

На Харківщині внаслідок обстрілів рф поранено шістьох мирних мешканців.

Про це пише «Слобідський край» з посиланням на Головне управління ДСНС у Харківській області та Харківську обласну прокуратуру.

Як зазначили у прокуратурі, 4 липня близько 5:00 ворог здійснив авіаудари по Глушківці Куп’янського району, внаслідок чого отримали поранення чотири людини: троє жінок та чоловік. Також зруйновано 6 приватних будинків та дві господарчі споруди, пошкоджено 8 приватних будинків та 9 господарчих споруд. У чотирьох зруйнованих будинках трапились пожежі на загальній площі понад 220 метрів квадратних.

Наслідком влучання одного з боєприпасів стала повна руйнація і пожежа у приватному будинку на лівому березі річки Оскіл. На час прибуття рятувальників ДСНС площа горіння конструктивних залишків зруйнованої оселі складала 50 метрів квадратних. Об 11:00 вогонь удалось приборкати. Постраждалих немає.

Крім цього, 3 липня орієнтовно о 2:00 армія рф з артилерії обстріляла Піщане Купʼянського району. Поранено 55-річного чоловіка.

Також 3 липня внаслідок ворожого авіаудару по Котівці Вовчанської громади отримав поранення 52-річний чоловік. 

Нагадаємо, що у Борівській та Дергачівській громадах обстрілами пошкодили газові комунікації, газівники провели ремонт без припинення газопостачання.

Оперативні новини читайте в нашому Telegram