Ворог за добу завдав ударів по п'яти районах Харківщини

24.07.2022 11:45 Область Online
Наслідки ворожих обстрілів було зафіксовано в Лозівському, Харківському, Чугуївському, Ізюмському та Богодухівському районах Харківської області.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег  Синєгубов.

– Штаб оборони Харкова за ніч обстрілів росіян по місту не зафіксував. По області окупанти завдавали ударів по Лозівському, Харківському, Чугуївському, Ізюмському та Богодухівському районах. Унаслідок обстрілів виникали пожежі господарчих споруд, були влучання по відкритих територіях. У Балаклії за межами населених пунктів через обстріли горіло міське сміттєзвалище. 

За інформацією Обласного центру екстреної медичної допомоги, постраждалих цивільних через обстріли в області за добу не зафіксовано.

У Генштабі ЗСУ повідомили , що ворог станом на ранок 24 липня завдавав  ударів  із ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Питомник, Петрівка, Новомиколаївка, Старий Салтів, Благодатне, Прудянка, Лісне, Леб’яже, Коробочкине, Дергачі, Перемога та інших. 

Учора під удари військових рф потрапили Харків, селище Слатине та село Шевелівка. Внаслідок обстрілів пошкоджень зазнали багатоповерхівки, навчальний заклад, будівлі, сільгосптехніка фермерського господарства та приватні будинки.

Раніше ми писали також, що російські військові обстріляли завод у Харківській області 

Автор:
Інна Можейко