Жителі двох сіл Харківської області стали жертвами вибухівки: що сталося

31.07.2024 09:22 Область Online
Місце підриву у селі Мала Комишуваха / Фото: Поліція Харківщини Місце підриву у селі Мала Комишуваха / Фото: Поліція Харківщини

Учора на теренах Харківської області через вибухові травми загинули двоє цивільних чоловіків.

Про це пише «Слобідський край» з посиланням на очільника ХОВА Олега Синєгубова та начальника ГУ Нацполіції на Харківщині Володимира Тимошка.

Перший випадок стався о 13:00 у селі Мала Комишуваха Ізюмського району. В населеному пункті знайшли автомобіль «ВАЗ 2106»,, в якому перебувало тіло 61-річного чоловіка. Повідомляється, що він загинув від травм, отриманих унаслідок спрацювання міни невідомого типу. 

За оновленими даними, чоловік наступив на протипіхотну міну в полі. З пораненням нижніх кінцівок він доповз до свого автомобіля, в якому помер від крововтрати. 

Мала Комишуваха

Поліція на місці підриву в селі Мала Комишуваха / Фото: Поліція Харківщини

Другий випадок зафіксовано у селі Кучерівка Куп’янського району – в одному з гаражів було виявлено тіло 61-річного чоловіка без ознак життя зі слідами вибухової травми. Подія сталася близько 18:00.

Раніше ми писали, де на Харківщині можуть ховатися російські «розтяжки» та мінні пастки

Нагадаємо також у разі виявлення підозрілого предмета повідомте про знахідку в ДСНС або Нацполіцію за телефонами «101», «102» або «112»Ні в якому разі не варто чіпати підозрілий предмет!