Чинний чемпіон Харківської області з футболу залишився без головного тренера

25.01.2023 14:53 Спорт
Головний тренер аматорського футбольного клубу з Харкова «Універ-Динамо» Сергій Сизихін покинув свій пост. Він очолив колектив Другої ліги, який бореться за підвищення в класі.

Про це медіа «Слобідський край» повідомив президент ФК «Універ-Динамо» Сергій Бортник.

– Сергій Сизихін очолив клуб Другої ліги чемпіонату України СК «Чайка» Київської області (команда йде на третій сходинці. – Авт. ), але він залишається в нас тренером-консультантом. Фахівець нерозривно пов’язаний з «Універ-Динамо», це все узгоджено. Ми постійно на зв’язку, мости ніхто не спалює. У «Чайці» з минулого літа вже грає наш капітан Ігор Луценко, він там був асистентом тренера. Поки що Сизихін буде тренувати «Чайку», а потім побачимо, як складатиметься ситуація. Ми обговорювали і прийняли цю пропозицію спільно, – розповів медіа «Слобідський край»  Сергій Бортник. – Наразі клуб функціонує, а наша команда комплектується лише курсантами, які навчаються в нас. Команда базується у Вінниці. Завдань ніяких немає, лише участь у турнірах і чемпіонатах. Обов’язки тренера буде виконувати Олександр Бринько.

Сергій Сизихін очолював «Універ-Динамо» протягом чотирьох з половиною років. У 2021 році він привів команду до золотого дубля, вигравши чемпіонат і Кубок Харківської області. Загалом під керівництвом Сизихіна харківський клуб тричі перемагав у чемпіонаті Харкова (2019, 2020, 2021), по два рази ставав чемпіоном обласної першості (2020 і 2021) і володарем Кубка МВС України (2018 і 2021), а також один раз брав Кубок Харківщини (2021).

Більше новин спорту читайте на нашому сайті.