Команда з Малинівки піднялася до ТОП-3: першість Чугуївщини з мініфутболу

21.08.2024 16:51 Спорт
Фото ілюстративне / pixabay.com Фото ілюстративне / pixabay.com

Минулими вихідними відбулися матчі четвертого туру першості Чугуївського району з мініфутболу, в якому беруть участь сім команд.

Як передає медіа «Слобідський край», наразі дві команди чемпіонату йдуть без втрат: «Старт» (Леб’яже) та «Чугуївський цегельний завод» (Чугуїв), які посідають перше та друге місце відповідно. В їх активі по дев’ять очок. Цього разу чугуївська команда здолала ФК «СКІФ»  (Коробочкине) 4:1, а «Старт» обіграв іншу команду з Леб’яжего «Старт Junior» 19:5. На третє місце чемпіонату вийшов «Олімп» з Малинівки. Ці хлопці невдало почали змагання: програли у першому турі «Старту». Але зараз уже мають три перемоги поспіль. У четвертому турі представник Малинівської громади виграв у «Зорі» з Новопокровки 10:3.

На четвертій сходинці з шістьма очками йде «Скіф». За ним одразу розташовується «Зоря», у неї три очки. Шосте та сьоме місце посідають «Факел» та «Старт Junior». Ці команди поки що залікових балів не набирали.

Як повідомили медіа «Слобідський край» у Чугуївській районній федерації футболу, за підсумками групового раунду шість команд проходять у другий етап. Дві перші команди виходять у півфінал. Ще дві путівки у цей раунд розігруватимуться між командами, що посідатимуть 3-6 місця. Третя команда зіграє з шостою, а четверта зустрінеться з п’ятою. Потім будуть зіграні півфінали. Переможці зустрінуться у фіналі, а команди, що програли, гратимуть у матчі за третє місце. 

– Турнір проходить класно: гравці щасливі, отримують велике задоволення. Це їх відволікає від нинішньої ситуації в країні, – говорить у розмові з кореспондентом медіа «Слобідський край» голова Чугуївської районної федерації футболу Сергій Бєлов.

Нагадаємо, пауерліфтери Харківщини здобули найвищі нагороди на чемпіонаті Європи.

Також ми розповідали, що спортсменка з Харкова стала дворазовою чемпіонкою Європи з шашок-100