«Металіст 1925» уперше програв у Харкові з вересня минулого року

15.07.2020 11:41 Спорт
Фото: metalist1925.com Фото: metalist1925.com
Харків'яни ускладнили собі завдання виходу в Українську Прем'єр-лігу.

Вчора, 14 липня, харківський «Металіст 1925» проводив матч чергового, 24-го, туру Першої ліги. «Жовто-сині» в Харкові приймали краматорський «Авангард».

Матч почався для господарів гірше не придумаєш — не встигла секундна стрілка зробити і один повний оберт, як приїжджа команда повела в рахунку. Владислав Нехтій вийшов віч-на-віч з воротарем харків'ян Денисом Сидоренком і впевнено його переграв — 0:1. Господарі могли доволі швидко зрівнювати рахунок, але удар Дерека з близької відстані відбив голкіпер суперника, уродженець Харкова Артур Денчук. Після цього харків'яни створили ще кілька небезпечних моментів, але реалізувати їх не змогли. Ускладнилося завдання «Металіста 1925» здобути очки в цьому матчі в кінцівці першого тайму — на 40-й хвилині за фол останньої надії червону картку отримав центральний захисник Максим Цвіренко.
Після перерви харків'яни намагалися врятувати гру, але їм не вдалося цього зробити.

Читайте також: «Краща гра сезону»: як «Лозова-Панютине» вийшла в лідери Вищої ліги

0:1 — «Металіст 1925» програє вдома вперше з 9 вересня минулого року, чим ускладнює собі завдання підвищення в класі, виходу в Українську Прем'єр-лігу. Харків'яни залишаються на четвертому місці, проте можуть опуститися і нижче, оскільки конкуренти «Металіста 1925» свої матчі 24-го туру проведуть сьогодні, 15 липня.

Наступний матч за участю харків'ян відбудеться 19 липня. Підопічні Андрія Демченка на виїзді зустрічатимуться з одним з конкурентів у боротьбі за підвищення у класі, луцькою «Волинню». Матч першого кола між цими командами закінчився перемогою «жовто-синіх» 2:0.

Автор:
Савелій Мякушко