Три футболісти з Харківщини викликані на вересневі матчі збірної України

28.08.2024 14:21 Спорт

У вересні збірна України з футболу проведе два матчі Ліги націй 2024/25. До основного списку гравців, що готуватимуться, до цих поєдинків потрапили три гравці з Харківщини.

Про це передає медіа «Слобідський край» з посиланнями на Українську асоціацію футболу.

Головний тренер збірної України Сергій Ребров оголосив імена футболістів, яких він викликав на вересневі поєдинки Ліги націй 2024/25. До основного списку ввійшли 26 виконавців, серед яких є троє уродженців Харківської області. Це красноградці Андрій Лунін («Реал Мадрид») та Михайло Мудрик («Челсі»), а також харків’янин Валерій Бондар («Шахтар»).

– Наразі Лунін без ігрової практики. Вважаю, у нього мало шансів зіграти в цих матчах. Плюс всі пам’ятають гру з Румунією на Євро-2024. Головний тренер «Реала» Карло Анчелотті сказав, що Андрій буде другим номером, він залишається в команді. Звісно, йому краще було б піти з цим літом, але, як мені відомо, там і конкретних варіантів не було. Подивимося, що буде далі, – каже в розмові з кореспондентом медіа «Слобідський край» перший тренер Луніна Іван Манько.

Нагадаємо, у перший місяць осені збірна України проведе два матчі у групі В1 Ліги націй 2024/25 у Празі. 7 вересня у стартовому турі «синьо-жовті» прийматимуть Албанію, а 10 вересня зіграють виїзний поєдинок проти Чехії.

Нагадаємо, пауерліфтери Харківщини здобули найвищі нагороди на чемпіонаті Європи.

Також ми розповідали, що спортсменка з Харкова стала дворазовою чемпіонкою Європи з шашок-100.