У Дергачах пройшов дитячий боксерський турнір «Відкритий ринг»

22.10.2023 14:53 Спорт
Фото: боксерський турнір «Відкритий ринг» у місті Дергачі, Харківська область / В'ячеслав Задоренко Фото: боксерський турнір «Відкритий ринг» у місті Дергачі, Харківська область / В'ячеслав Задоренко

У Дергачах відбувся боксерський турнір «Відкритий ринг», в якому взяли участь спортсмени з 6-ти громад Харківської області.

Про це повідомляє «Слобідський край» з посиланням на начальника Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслава Задоренка.

Серед учасників турніру були представники Дергачівської, Валківської, Богодухівської, Височанської, Люботинської та Мереф’янської громад. Усього 50 спортсменів – хлопців та дівчат – віком від 7-ми до 18-ти років.

Як йдеться у повідомленні, перше командне місце здобули спортсмени з міста Дергачі.

Боксерський турнір, Дергачі

«За результатами турніру спортсмени з міста Дергачі здобули перше командне місце, з чим я щиро вітаю юних дергачівців та їхнього тренера Дмитра Грінченка, який від імені Боксерського клубу «Зевс» виступив ініціатором та організатором цього заходу», – розповів Задоренко.

Боксерський турнір у місті Дергачі, Харківська область

Бокс, Дергачі, Харківська область

Нагадаємо, нещодавно харківська спортсменка Катерина Садурська перемогла на чемпіонаті світу з фрідайвінгу. Спортсменка здобула три золоті та одну срібну медалі.

Також ми писали, як живе спорт у Сахновщинській громаді. Нагадаємо, після початку війни у громаді припинили фінансувати спорт з місцевого бюджету. Попри це, там знаходять можливості, аби підтримувати цю сферу. Зокрема, за 2023 рік уже провели понад 50 різних спортивних змагань, під час яких організовували збір коштів для потреб ЗСУ.

Більше новин рубрики спорт читайте на нашому сайті.