Четвер – переломний день для багатьох знаків зодіаку: що обіцяють зірки у гороскопі на тиждень 30 вересня – 6 жовтня

27.09.2024 17:20 Суспільство
Фото: "Слобідський край" Фото: "Слобідський край"

Дівам варто змінити імідж, Тельцям – діяти сміливіше та ухвалювати нестандартні рішення, а Овнам варто сконцентруватися на деталях. Які дні будуть сприятливими, а які – ні для кожного знаку зодіаку, дивіться у нашому гороскопі на тиждень.

ОВЕН 
Смiливi рiшення, потреба змiн примусять дiяти швидко i енергiйно. Але якщо в першiй половинi тижня успiх буде на вашому боцi, то ближче до вихiдних краще зменшити темп i бiльше уваги придiляти деталям, щоб не допустити прикрих помилок. В особистих вiдносинах пристрастi розпалюються. Знайдiть спосiб охолодити свою нестримну вдачу. Але у вихiднi краще все робити неспiшно.
Сприятливi днi: 30, 1; несприятливi: 2.

ТЕЛЕЦЬ 
З’явиться можливiсть привнести в свiй свiт ще бiльше краси i зручностi. Але все пiд контроль узяти не вдасться. Найбiльш визначнi заходи плануйте на понедiлок i вiвторок, i не обмежуйтеся однiєю темою. Ухвалюйте нестандартнi рiшення, дiйте смiливiше, не вiдмовляйтеся вiд роботи за сумiсництвом. В недiлю можлива криза у важливих вiдносинах. Утримуйте емоцiї в рамках безпеки.
Сприятливi днi: 1; несприятливi: 4.

БЛИЗНЮКИ 
Це один з ключових тижнiв у роцi, коли можна спробувати щось ґрунтовно змiнити або почати з чистого листа. До четверга вам вдасться величезну кiлькiсть iдей реалiзувати одночасно. Але будьте уважнi до знакiв подiй, вам вiдкриваються перспективи через те, на що ви звертаєте увагу. Фiзичнi i психологiчнi перевантаження небажанi. До кiнця тижня у вас буде ще багато змiн i нових вражень, але спробуйте нiчого не ускладнити i не зiпсувати.
Сприятливi днi: 3, 6; несприятливi: немає.

РАК 
Ваше ставлення до будинку як фортецi та любов до пам’ятних дрiбниць зараз дещо трансформується в потребу змiн i реконструкцiй. На хорошому енергетичному посилi ви ще можете зайнятися ремонтом або позбутися того, що гальмує ваше прагнення до змiн i оновлення. Можна зайнятися i особистим iмiджем. У вихiднi, навпаки, самотнiсть пiде на користь вашому здоров’ю i збагатить емоцiйний свiт.
Сприятливi днi: 30, 5; несприятливi: 6.

ЛЕВ 
Понедiлок i вiвторок порадують вас новими перспективами. Потреба змiн i радикальних перетворень чергуватиметься з прагненням до автономiї. Можливо, це єдиний спосiб впоратися з перевантаженнями. Домашня робота почекає, а ось улюбленi захоплення сприятимуть збереженню внутрiшньої рiвноваги. Не забувайте пiклуватися про свiй органiзм. Це допоможе запобiгти потенцiйним проблемам.
Сприятливi днi: 2, 5; несприятливi: 30.

ДIВА 
До четверга може отримати активний розвиток якась важлива тема. Це i можливiсть частково або корiнним чином змiнити сформований стиль вiдносин або свiй власний iмiдж. Змiни можуть прийти ззовнi, i вам нiчого не залишиться, як прийняти новi правила гри. На початку тижня спробуйте налаштуватися на новий ритм подiй. Оскiльки розслабитися найближчим часом вам не вдасться, робiть частiше перерви в роботi.
Сприятливi днi: 4; несприятливi: 1.

ТЕРЕЗИ 
Намагайтеся свої намiри на цьому тижнi зробити бiльш продуманими, а спiлкування – виборчим. Ви можете почати щось нове, i краще це зробити на початку тижня, щоб в решту днiв постежити, що з цього вийде i внести необхiднi корективи. Не полiнуйтеся переставити в будинку меблi i зробити свiй житловий простiр стильнiшим i зручнiшим. А ось в особистому життi ви належним чином оцiните постiйнiсть i надiйнiсть партнера.
Сприятливi днi: 1, 2; несприятливi: 6.

СКОРПIОН 
Можливий прорив у справах, якщо це входить у вашi плани. Вiдрядження, переговори iз зарубiжними партнерами успiшнiше складуться на початку тижня. В середу ви зможете перевершити себе i проявити дар переконання в тих питаннях, якi поставите за мету вирiшити з начальством або колегами. Але пам’ятайте, що iнтереси зараз повиннi бути взаємовигiдними, а робота в командi краща за самостiйне просування до мети. Вiзьмiть тайм-аут у вихiднi, вiдкладiть всi справи.
Сприятливi днi: 1, 4; несприятливi: 2.

СТРIЛЕЦЬ 
Ваша дивовижна чутливiсть до ритму подiй допоможе налаштуватися на бiльшу активнiсть. У четвер ви можете опинитися перед вибором. Будьте уважнi до аргументiв колег або партнерiв. Вашi точнi оцiнки i розумiння сутi ситуацiї все ж таки потребують колективної творчостi. Розподiливши ролi, ви швидше зможете досягти мети. Та i в iнших вiдносинах – дружнiх i любовних – ви налаштованi на енергiйне спiлкування.
Сприятливi днi: 2; несприятливi: немає.

КОЗЕРIГ 
Налаштовуйтеся змінювати у своєму життi все те, що вас більше не влаштовує. Радикалiзм виправданий. Набирайтеся сил, укладайте угоди, спробуйте вiдкласти кошти, оскiльки скоро не виключенi проблеми. В особистих вiдносинах прагнiть не викликати у коханої людини вiдчуття ревнощiв. Проведiть вихiднi разом де-небудь у тихому i затишному мiсцi, але не ведiть розмови про майбутнє.
Сприятливi днi: 2, 5; несприятливi: 6.

ВОДОЛIЙ 
Зараз вам краще розраховувати на свої сили. Вашi непрямi доходи через партнерiв поки не викликають оптимiзму. Доведеться вести економнiший спосiб життя i не поспiшати з крупними придбаннями. Проте не буде бракувати нових iдей i охочих попрацювати з вами в однiй командi. Дiловi та особистi iнтереси знайдуть точки зiткнення. Романтичнi тенденцiї i службовi романи можуть навiть вiдволiкти вас вiд прагматичнiших завдань. Не втрачайте голову, а до вихiдних знайдiть собi заняття, яке поверне вам внутрiшню рiвновагу.
Сприятливi днi: 1; несприятливi: 2.

РИБИ 
Пожвавлення у справах не виключає проблем, якщо ви будете легковiрнi. Торговi операцiї можливi на початку тижня, але можуть виявитися збитковими, якщо ви укладете їх ближче до вихiдних. Поєднання великодушностi з практичною хваткою допоможуть вам iнтуїтивно вийти на потрiбний рiвень стосункiв i отримати задоволення вiд поточних подiй. Деяка загадковiсть у вашiй поведiнцi зробить спiлкування з вами особливо бажаним.
Сприятливi днi: 5; несприятливi: немає.