Фінансування власної справи для ветеранів: устигніть подати заявку

13.03.2024 10:20 Суспільство
Фото: ukrinform.ua Фото: ukrinform.ua

За умовами конкурсу, на започаткування чи розвиток власної справи можна отримати від 500 тисяч до 1,5 мільйона гривень.

Український ветеранський фонд 6 березня 2024 року почав відбір заявок на програму фінансування ветеранського бізнесу «Варто почати власну справу». Фінальний строк подання – вечір 18 березня 2024 року. 

Подавати заявки на фінансування проєктів можуть:

  • ветерани;
  • члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України, які зареєстровані як фізичні особи – підприємці; 
  • дружина або чоловік ветерана, які зареєстровані як фізичні особи – підприємці, у разі якщо проєкти спрямовані на реінтеграцію ветеранів до активного суспільного життя, забезпечення збереження та відновлення їх фізичного і психічного здоровʼя;
  • юридичні особи, зареєстровані не пізніше ніж за рік до отримання фінансової підтримки, засновниками яких є ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України.

Подати заявку на участь у конкурсі можна на сайті veteranfund.com.ua. Для цього потрібно знайти розділ «Конкурси», обрати 2024 рік та відкрити вкладку «Варто почати власну справу».

Раніше ми писали також про пільги для захісників 

Заповнити аплікаційну форму та прикріпити документи, які є у переліку. 

 Розмір кожного документа не повинен перевищувати 10 Мб. 

Автор:
Ірина Мнішек