Гороскоп на тиждень 23–29 вересня для всіх знаків зодіаку

20.09.2024 17:20 Суспільство
Фото: "Слобідський край" Фото: "Слобідський край"

У Тельців небезпека в сфері почуттів, у Дів - несподівані зміни на роботі, а Терезів очікують доленосні зустрічі: що обіцяють зірки усім знакам зодіаку на цьому тижні.

ОВЕН 

Хороші часи не можуть тривати вічно. Не кращий час для прояву активності. У понеділок немає обмежень, покваптеся зробити те, що у вас на порядку денному. Несподівані повороти подій сприятливі. З четверга і до кінця тижня займайтеся нагальними справами. Все, що відбудеться, зажадає від вас уваги, турботи й великих витрат сил. У складних обставинах є можливість знайти нових друзів.
Сприятливий день: 28; несприятливий: 25.

ТЕЛЕЦЬ 

Ви не втратите за жодних обставин твердого ґрунту під ногами. Але небезпека чатує на вас у сфері почуттів, де можуть бути свої спокуси та ілюзії. Намагайтеся діяти раціонально і з основними планами тижня впоратися до четверга. Вихідні краще провести вдома, дотримуючись звичного ритму й розпорядку життя.
Сприятливий день: 27; несприятливий: 29.

БЛИЗНЮКИ 

Вас може глибоко зачепити якась інформація, але прагніть демонструвати оптимізм, спокій. Поїздки плануйте тільки на першу половину тижня. Друга потребуватиме від вас хорошої реакції на все, що відбувається. Надихайтеся самі й надихайте оточення на пошук креативних рішень в подоланні труднощів. Події цього тижня позначать для вас нові умови та групу підтримки, з якою ви почнете наполегливо рухатися до своїх цілей через кілька тижнів.
Сприятливі дні: 26, 28; несприятливий: 23.

РАК 

Вам доведеться відчути новий ритм життя. Від взаєморозуміння в діловому й особистому партнерстві зараз залежить багато чого. Ініціативою в розв’язанні питань, що виникають, ви можете поступитися, але реальні зусилля по збереженню стабільності доведеться робити, як завжди, вам. З четверга зосередьте увагу на сімейних інтересах і цінностях. Опіка, підвищена увага до членів сім’ї будуть зовсім не зайвими. «Мій будинок – моя фортеця» – це, як ніколи, актуально.
Сприятливий день: 24; несприятливий: 25.

ЛЕВ 

Цей тиждень і наступний – один з визначальних періодів у поточному році. Можливо, умови для самовираження вас можуть не зовсім влаштовувати або вам доведеться узяти на себе велике додаткове навантаження. Але саме зараз формуються перспективи на тривалий термін. Шукайте однодумців, об’єднуйте досвід. Не поспішайте нічого змінювати в особистому житті, цінуйте те тепло, яке дарують вам близькі. 
Сприятливі дні: 23, 27; несприятливий: 24.

ДІВА 

З основними планами на тиждень спробуйте впоратися до четверга. Несподівані зміни на роботі можуть піти вам на користь, якщо не зараз, то через певний час. Не виключені втрати й розставання, але все, що відбувається зараз, відкриває вам шлях до нових можливостей. Якщо зміни торкнуться не вас, то не залишайтеся осторонь, допомагайте іншим впоратися з труднощами. Посиденьки з друзями даватимуть хорошу розрядку.
Сприятливі дні: 28, 29; несприятливий: 23.

ТЕРЕЗИ 

Зустрічі, події, зміни цього тижня доленосні. Подіям краще надати вільного ходу, але не ухилятися від розв’язання проблем. До четверга плануйте провести всі важливі зустрічі, оформити угоди та здійснити все те, що працюватиме на вас якийсь час. Після четверга займайтеся тільки необхідними справами, відкладіть великі покупки й не затівайте перетворень у будинку. У разі потреби за порадою і підтримкою можна звернутися до друзів. 
Сприятливий день: 29; несприятливий: 25.

СКОРПІОН 

Ваша здатність справлятися з форс-мажорними обставинами допоможе вийти з подій цього тижня переможцем. Будьте уважні. Небезпечна конфронтація з партнерами або конкурентами. Але корисно наводити мости, знаходити взаємовигідні інтереси, особливо, з розрахунком на перспективу. Зберігайте елегантність і спокій, відчувайте себе комфортно в будь-яких ситуаціях. 
Сприятливі дні: 24, 26; несприятливий: 23.

СТРІЛЕЦЬ 

Цей тиждень готує вам випробування. Події ущільнюються й потрібно буде ухвалювати швидкі рішення та нести тягар додаткових турбот. У першій половині тижня потурбуйтеся про справи та інтереси, які вас пов’язують із зарубіжними партнерами. З четверга можливі проблеми, які заберуть весь ваш час і увагу. Цей день є поворотним, і від нього починайте коректувати свої плани. 
Сприятливий день: 29; несприятливий: 25.

КОЗЕРІГ 

Концентруйтеся на тому, що відбувається навколо. У понеділок можливі несподівані зміни, які стануть першими сигналами майбутніх подій. Якщо у вашому підпорядкуванні є люди, створіть атмосферу спільності, але тягар відповідальності зараз доведеться повністю взяти на себе. Кульмінація в якійсь темі очікується в четвер. Перевірка почуттів може призвести до початку нового етапу не тільки в діловому, а й в особистому житті.
Сприятливі дні: 27, 28; несприятливий: 24.

ВОДОЛІЙ 

У понеділок ви можете пуститися в імпровізації, якщо відчуєте відповідний настрій. У четвер проявіть зібраність і обережність, за можливості виключіть усі ситуації ризику. Не піддайтеся на провокації конкурентів. Продовжуйте захоплено займатися улюбленою справою, змінюйте імідж, захоплення, але залишайтеся вірні партнерам і друзям. У разі потреби йдіть на компроміс.
Сприятливий день: 23; несприятливий: 24.

РИБИ 

Цього тижня вам гарантовані несподівані повороти й незабутні враження. Але щоб витримати підвищене навантаження, добре розплануйте основні справи тижня. Всі важливі заходи здійснюйте до четверга. З другої половини тижня ви можете відчути сильний тиск з боку начальства або партнерів. Ваше тверде «ні» має сенс в тому разі, якщо ви впевнені у своїй правоті і у вас є актуальніші справи. Якщо просять про допомогу – не відмовляйте.
Сприятливі дні: 26, 29; несприятливий: 25.