Гороскоп на тиждень 25–31 березня: кого із знаків зодіаку чекає переломний момент

22.03.2024 17:20 Суспільство
Ілюстрація: ШІ Ілюстрація: ШІ

У Раків можливі зміни в особистому житті, у Стрільців з'явиться шанс утілити одну із своїх глобальних ідей, а ось Овнам знадобиться терпіння. 

ОВЕН 
Прекрасний час для починань. Але потрiбно запастися терпiнням – результати проявляться не ранiше нiж через кiлька мiсяцiв. Беріться до реалiзацiї своїх iдей у понедiлок. Результати домовленостей бажано закрiпити документально. В особистому життi змiни не менш знаковi.  Весь тиждень ви можете дiяти рiшуче, i лише в недiлю вибирайте для вiдпочинку безпечнi мiсця i види спорту.
Сприятливi днi – 26; несприятливi – 30.

ТЕЛЕЦЬ 
Зараз ви можете ухвалити важливе для себе рiшення, що стосується сiм’ї, партнерських вiдносин або реконструкцiй у будинку. Краще, якщо зупинитеся на однiй темi, i тиждень присвятiть її оформленню в новий напрям докладання своїх зусиль. У середу можлива зустрiч з людиною, з якою вас можуть пов’язати спiльнi iнтереси або почуття. Але тiльки наприкінці тижня ви вiдчуєте, що готовi перейти до активного просування своїх нових планiв. 
Сприятливi днi – 27, 31; несприятливi – 29.

БЛИЗНЮКИ 
Помiтно розшириться коло спiлкування, захочеться бiльше часу проводити не вдома. Це приведе або до рiшення взяти участь у тренiнгах, семiнарах та iнших громадських заходах. Або цей тиждень залишить приємнi враження про добре проведений вiдпочинок. З п’ятницi з’являться новi справи та iнтереси. В недiлю чекайте iнформацiю, яка примусить їх вiдкорегувати.
Сприятливi днi – 30, 31; несприятливi – 25.

РАК 
На початку тижня варто придiлити фiнансовим питанням бiльше уваги. Це хороший час, щоб почати освоювати новий напрям дiяльностi. В особистому життi не стримуйте можливих змiн. Якщо ви не визначилися у своїх почуттях, вiдверта розмова у вiвторок допоможе розставити крапки над i. Влаштуйте у суботу романтичну вечерю або поїздку, але недiлю вам краще провести вдома.
Сприятливi днi – 28, 29; несприятливi – 25.

ЛЕВ 
Початок тижня – один з переломних моментiв року. Покваптеся закласти «перший камiнь» у фундамент нового напряму. Якщо у понедiлок i вiвторок надійде пропозицiя, до неї варто поставитися зi всiєю серйознiстю. В середу будьте уважними, якщо якiсь несподiванi подiї поставлять вас перед вибором. З п’ятницi починається бурхливий, але цiкавий перiод, i вам належить стати головним героєм подiй.
Сприятливi днi – 26, 29; несприятливi – 31.

ДIВА
Вам варто узяти передих i придiлити увагу своєму здоров’ю. Можливо, у вас саме зараз з’явилося багато роботи, але на цей час iмунна система найбiльш ослаблена. Зустрiчi з друзями, особливо на початку тижня, наситять вас новими враженнями та iнформацiєю. В недiлю не шукайте пригод на свою голову, проведiть цей день спокiйно.
Сприятливi днi – 27, 31; несприятливi – 30.

ТЕРЕЗИ 
Якщо у понедiлок або вiвторок ви впритул пiдiйдете до необхiдностi ухвалення важливого рiшення, то в цьому буде i сенс, i перспектива. Але активно взятися за нову справу ви зможете не ранiше п’ятницi. Занурившись у роботу, не залишайте без уваги тих, кого ви любите. Субота – найбiльш слушний день для вiдпочинку i розваг.
Сприятливi днi – 26, 28; несприятливi – немає.

СКОРПIОН 
У понедiлок i вiвторок у справах можуть виникнути проблеми. У вас з’являється привiд переглянути вiдносини з партнерами i свої перспективи. Весь тиждень сприятливий для вiдпочинку, чим обов’язково варто скористатися. Проте недiля – не кращий день для занять екстремальними видами спорту. Для поїздок i розваг бiльше пiдходить субота. Чекайте кульмiнацiї важливих для вас подiй у недiлю.
Сприятливi днi – 28, 29; несприятливi – 26.

СТРIЛЕЦЬ 
Зараз у вас хороша можливiсть утiлити в життя одну зi своїх глобальних iдей. Якщо в планах було пiдвищити рiвень квалiфiкацiї, здобути освiту, то i для цього момент вдалий. Окрiм знань, вас чекають цiкавi i кориснi знайомства. Тиждень сприятливий для поїздок, виняток становлять п’ятниця i недiля – у цi днi вашi плани несподiваним чином можуть бути порушенi.
Сприятливi днi – 25, 31; несприятливi – 30.

КОЗЕРIГ 
Один з найважливiших тижнiв у роцi, коли ви можете опинитися перед вибором. Змiни можуть вiдбутися i в особистому життi. Перша половина тижня сприятливiша для початку справ, юридичного оформлення угод. Зараз вашi доходи стабiльнi i продовжуватимуть зростати, i саме фiнансова сторона дiлових i особистих вiдносин поки що буде в центрi вашої уваги.
Сприятливi днi – 30, 31; несприятливi – 25.

ВОДОЛIЙ 
Зараз формуються новi тенденцiї, i пощастить тим, кого з партнерами пов’язують спiльнi довготривалi проекти або iнтереси. Можливi i новi союзи, i нове партнерство. З другої половини тижня чекайте несподiваних поворотiв у справах, унаслiдок чого вам доведеться зайнятися чимось новим. У недiлю можливi травми пiд час занять спортом. Зустрiчi, поїздки i розваги плануйте на суботу.
Сприятливi днi – 30; несприятливi – 29.

РИБИ 
Вам буде легко справити найвигiднiше враження на людину, яку ви плануєте пiдкорити. Успiх зараз на вашому боцi, але в першiй половинi тижня буде потрiбна ще i працьовитiсть. А в другiй – умiння гнучко мiняти свою позицiю, зберiгаючи вiрнiсть основним принципам. Зараз ваш вплив на найближче оточення зростає, i ви можете спробувати себе в новiй, бiльш вiдповiднiй вашим амбiцiям, ролi.
Сприятливi днi – 29; несприятливих немає.

Автор:
Ірина Мнішек