Гороскоп на тиждень 28 жовтня – 3 листопада для всіх знаків зодіаку

25.10.2024 07:00 Суспільство
Фото: "Слобідський край" Фото: "Слобідський край"

Тельцям зірки радять вдатися до креативу, Близнюкам обіцяють кардинальні зміни у житті, а Рибам – вдалі поїздки на цьому тижні. 

ОВЕН

У колективi, де ви проводите бiльшу частину часу, назрiвають змiни. Спробуйте взяти на себе управлiння. До середи корисно попрощатися зi всiм, що вам заважає в життi, викинути непотрiбнi папери i класифiкувати всi документи та файли. Пiсля середи можна не стримувати себе в прагненнях, до яких ви довго йшли. Не вiдкладайте початок справ, робiть i приймайте пропозицiї.

Сприятливi днi – 30, 2; несприятливий – 28.

 ТЕЛЕЦЬ

Цей тиждень принесе позитивнi змiни в особистих стосунках. У вас буде можливiсть вiльно виразити свої почуття, хоча цілком можливі i несподiванi повороти. У роботi проявляйте креативне мислення. Перед вами постане вибiр  щось повинне пiти в минуле i поступитися мiсцем для нового. Змiни в справах сприятимуть матерiальному зростанню. У коханнi проявляйте турботу про партнера, будьте вiдвертими у почуттях i бажаннях.

Сприятливi днi – 29, 30; несприятливий – 1.

 БЛИЗНЮКИ

Починається перiод значних змiн у вашому життi. Залишайте позаду сумнiви, але на шляху до успiху бережiть стосунки з тими, хто з вами в однiй упряжцi. В середу визначтеся з прiоритетами, а вже у четвер не втрачайте часу, починайте те, що планували. В особистому життi теж очiкується чимало сюрпризiв, але не розраховуйте тiльки на везiння  проявляйте активнiсть.

Сприятливi днi – 1, 2; несприятливий – 31.

 РАК

Це сприятливий час для реалiзацiї карєрних планiв. Тому першу половину тижня добре присвятити входженню в новий образ i пiдтягти домашнi справи. Пiзнiше на це вже не залишиться часу. В пятницю можна робити покупки або починати ремонт в будинку, якщо це є на порядку денному. В недiлю вiдпочиньте вiд всiх турбот в якому-небудь чарiвному мiсцi. Разом із собою вiзьмiть i тих, хто чекав вашої уваги.

Сприятливi днi – 28, 31; несприятливий – 1.

 ЛЕВ

Кращими iдеями в цей час будуть тi, якi стосуються питань здобуття освiти або пiдвищення квалiфiкацiї, дальнiх поїздок з обмiну досвiдом або просто з метою вiдпочити. Планети обєднали свої зусилля  i романтична любов зараз може перекреслити всi плани. Але щоб завоювати увагу коханої людини, потрiбно буде застосувати нестандартний пiдхiд. Тут вас чекають найнесподiванiшi сюрпризи.

Сприятливi днi – 30, 1; несприятливий – 29.

 ДIВА

У понедiлок важлива розмова вiдкриє вам нюанси у вiдносинах з дiловим або особистим партнером. Із середи починається новий етап, i бажано зосередитися на першочергових завданнях. Як i ранiше, вдале партнерство буде однiєю зi складових вашого успiху. Зробiть вашi вiдносини взаємовигiдними, i ви досягнете успiху у своїх прагненнях. У недiлю не обмежуйте себе у витратах на задоволення  ви це заслужили.

Сприятливi днi – 29, 30; несприятливих немає.

ТЕРЕЗИ 

Цей тиждень покладе початок ланцюжку подiй, якi можуть перевернути ваше особисте життя. У романтичних стосунках є прекрасний шанс дiйти логiчного завершення в найбiльш оптимальному виглядi. Час робити i приймати пропозицiї. А тим, хто в шлюбi, належить обговорити з партнерами новi спiльнi плани. У будь-якому разі варто ретельно зважити всi варiанти, але на якомусь обовязково зупинитися.

Сприятливi днi – 1, 2; несприятливий – 29.

 СКОРПIОН

Нарештi знiмаються всi обмеження, i тепер успiх залежить тiльки вiд вашої цiлеспрямованостi та готовностi добре попрацювати. Починання, якi можна планувати з четверга, одержать швидкий розвиток i з часом принесуть пристойнi дивiденди. За роботою не пропустiть можливостi, якi вiдкриваються в особистому життi. Щоб усе встигнути, не забувайте пiдтримувати фiзичну форму вправами, а iмунну систему  вiтамiнами.

Сприятливi днi – 28, 3; несприятливий – 30.

СТРIЛЕЦЬ 

Незважаючи на те, що деякi вашi плани не виходять, усе одно змiн не уникнути, i вони обiцяють бути позитивними. Якщо в карєрi все вас влаштовує, то можна почати ремонт у будинку. Краще це зробити в другiй половинi тижня. Оточуючих, як магнiтом, тягне до вас. Не втрачайте можливiсть полiпшити свої перспективи в особистому життi i обзавестися новими корисними звязками.

Сприятливi днi – 28, 2; несприятливий – 1.

КОЗЕРIГ 

До всiх ситуацiй у своєму життi зараз пiдходьте творчо  прямi шляхи не найближчi до мети. Бережiть клiмат у будинку i стосунки з батьками та дiтьми. Необережне слово може спровокувати конфлiкт. Але спокiйна вiдверта розмова у понедiлок може пiти на користь, i деякі проблеми пiдуть у минуле. З четверга активно включайтеся в новi теми, просувайте проєкти, якi чекали свого часу. Це iдеальний час, щоб почати писати свою любовну iсторiю з чистого аркуша.

Сприятливi днi – 28, 31; несприятливий – 30.

 ВОДОЛIЙ

Головне цього тижня  не розгубитися в тих можливостях, якi перед вами вiдкриваються. Надійде багато нової iнформацiї, можливий несподiваний поворот у справах, який у майбутньому розширить матерiальнi перспективи. Але хвиля романтичних почуттiв може позбавити здiбностi рацiонально дивитися на речi. Зустрiчi i знайомства на цьому тижнi виявляться доленосними.

Сприятливий день – 30; несприятливий – 3.

 РИБИ

З легким серцем дайте всьому розвиватися своєю чергою  що б не вiдбувалося, старайтеся витягнути з цього користь. До четверга не ухвалюйте вiдповiдальних рiшень i не укладайте угод. Намагайтеся розрахуватися з боргами. Середа поставить перед вами новi завдання, якi позитивним чином позначаться на карєрi. Дальнi поїздки, вiдрядження сприятимуть вашим успiхам i стануть джерелом нових цiкавих знайомств.

Сприятливi днi – 29, 1; несприятливий – 31.