Гороскоп на тиждень 29 сiчня – 4 лютого для всіх знаків зодіаку

26.01.2024 17:20 Суспільство
Фото: novy.tv Фото: novy.tv

Овнам зірки радять на цьому тижні проявити терпіння, Левам – поквапитися із втіленням глобальних планів, а Стрільців попереджають про наближення багатообіцяючих змін. 

ОВЕН 
Здоров’я, краса i внутрiшня рiвновага стануть основними стимулами ваших дiй цього тижня. До середи займайтеся практичними справами. Не чинiть тиску на партнерiв, будьте терплячими – в цей час тiльки взаємовигiднi iнтереси можуть дати результат, на який ви розраховуєте. В середу можна зайнятися покупками. Вихiднi краще провести вдома або на дачi із сiм’єю i близькими друзями.
Сприятливi днi – 30, 4; несприятливi – 29.

ТЕЛЕЦЬ 
Поки вас найбiльше цiкавлять домашнi справи, i в першiй половинi тижня ви зможете реалiзувати деякi зi своїх дизайнерських iдей. Партнер по шлюбу буде приємно здивований вашим творчим підходом. Із середи з’являться новi iнтереси i завдання. До п’ятницi можна укладати угоди, займатися питаннями реклами. У вихiднi може виникнути нова тема в сiм’ї, на якiй ви i зосередитеся.
Сприятливi днi – 3, 4; несприятливi – 31.

БЛИЗНЮКИ 
Прекрасний час для вiдпочинку, поїздок, спiлкування в групi, з якою пов’язанi вашi iнтереси i перспективи. Із середи прискорюється надходження iнформацiї, але у четвер вiрогiднi збої в системах зв’язку, проблеми в подорожах i контактах з оточуючими. Будьте уважними до прохань своїх близьких. Допомагайте, вислуховуйте їхнi сповiдi, займайтеся спiльними справами. В недiлю вдалими будуть покупки.
Сприятливi днi – 29, 2; несприятливi – 4.

РАК 
Перша половина тижня пройде в турботах про нагальнi справи. У четвер можуть вiдбутися подiї, якi зроблять вашу позицiю вразливою. Не соромтеся попросити про допомогу партнера. Через подолання спiльних проблем з’являться i спiльнi iнтереси, а в особистих стосунках з’явиться бiльше довiри та iнтимнiсть. Можливо, вам варто вибрати недiлю як стартову позицiю для розвитку якоїсь важливої теми. Рiшення ухвалюйте на сiмейнiй нарадi.
Сприятливi днi – 30, 3; несприятливi – 31.

ЛЕВ 
Перiод очiкування закiнчився – вам необхiдно поквапитися з втiленням не тiльки поточних, але й глобальнiших планiв. Волею обставин ви потрапляєте в центр розвитку якихось подiй, i оточуючi розраховують на вас. У четвер те, що вiдбувається, буде наповнене особливим сенсом, не пропустiть можливiсть розiбратися з тими темами, якi вас цiкавлять. Ви можете опинитися у вирi почуттiв, а спокус буде так багато, що вам доведеться поламати голову, як вийти зi скрутного становища.
Сприятливi днi – 3; несприятливi – 1.

ДIВА 
Придiлiть бiльше уваги тим дрiбницям, на якi зазвичай не вистачає часу – i ви вiдчуєте справжнє задоволення вiд гармонiї, яка запанувала навколо вас. Весь тиждень сприятливий для вирiшення практичних питань. Але у четвер i п’ятницю можуть вiдбутися подiї, якi не входили у вашi плани. Нешаблоннi реакцiї будуть особливо вдалими. У вихiднi краще розширити коло спiлкування.
Сприятливi днi – 3; несприятливi – 4.

ТЕРЕЗИ 
Пiдiйдiть прагматичнiше до використання свого часу в першiй половинi тижня. Не витрачайте його на дрiбницi, а займiться справами, якi принесуть конкретнi результати. З четверга може виявитися, що у вiдносинах з дiловим або близьким партнером усе не так просто. Але ви цiлком можете знайти оригiнальний вихiд з обставин, що створилися. Готуйтеся зайнятися новою справою з наступного тижня, а поки що придiлiть бiльше часу вирiшенню особистих питань.
Сприятливi днi – 29, 2; несприятливi – 4.

СКОРПIОН 
Вiдпочивайте на здоров’я, поки що можна не поспiшати з iнiцiативами i нововведеннями. Придiлiть бiльше уваги формуванню творчих зв’язкiв у групi або колективi, де ви проводите свiй час. Друзi можуть пiдкинути вам новi iдеї або органiзують корисне знайомство. З другої половини тижня подiї можуть складатися непередбачувано. Можливi деякi обмеження, але вiдбудеться вивiльнення енергiї для iнших справ.
Сприятливi днi – 1, 4; несприятливi – немає.

СТРIЛЕЦЬ 
Наближаються значнi i багатообiцяючi змiни. Якщо у вас є власнi плани, то цей тиждень присвятiть пiдготовчим заходам. Вiдновiть спортивнi заняття. Ваша присутнiсть створить сприятливий психологiчний мiкроклiмат у групi – ви сповненi ентузiазму i готовi до звершень. Увесь тиждень, окрiм четверга i п’ятницi, сприятливий для поїздок. У недiлю чекайте сюрпризiв, спробуйте перебувати у вирi подiй.
Сприятливi днi – 29; несприятливi – 3.

КОЗЕРIГ 
До четверга ви зможете переробити масу невеликих, але важливих справ, що залишить вiдчуття задоволення. Цей тиждень сприятливий для систематизацiї iнформацiї i наведення ладу там, де вiдчувається необхiднiсть. З наступного тижня у вашому життi намiчаються важливi змiни, i все, що вiдбувається, поступово до них пiдводить. У вихiднi придiлiть час будинку або вiдпочиньте із сiм’єю, щоб з понедiлка спокiйно зосередитися на роботi.
Сприятливi днi – 31, 1; несприятливi – немає.

ВОДОЛIЙ 
Можливо, деякi з ваших зв’язкiв зараз пiддаються перегляду. Чекайте кульмiнацiї подiй у четвер. Не поспiшайте оцiнювати результати, особливо якщо вони будуть для вас несподiваними. Перша половина тижня дасть вам можливiсть реалiзувати деякi з практичних iдей у своєму будинку. Друга половина сприятливiша для зовнiшнiх контактiв, поїздок, листування. Весь тиждень будьте уважними до свого здоров’я i не допускайте перевантажень.
Сприятливi днi – 2; несприятливi – 29.

РИБИ 
У першiй половинi тижня вам варто зайнятися чимось конкретним. Зустрiчi, переговори будуть пiдпорядкованi матерiальним iнтересам. Зараз є сенс розрахуватися з боргами. Цiлком iмовiрно, що у четвер ви здiйсните щось для себе незвичайне i несподiване. Це цiкавий день, i в тому, що відбувається, ви зможете побачити щось мiстичне. Вихiднi принесуть багато приємних вражень, особливо якщо ви добре пiдберете компанiю для вiдпочинку.
Сприятливi днi – 30, 1; несприятливi – 4.

Автор:
Ірина Мнішек