Гороскоп на тиждень 29 травня – 4 червня для всіх знаків зодіаку

28.05.2023 15:50 Суспільство

В Овнів – сприятливий тиждень, у Близнюків – напружений, а Левам узагалі краще не висовуватись. 

ОВЕН
Тиждень сприятливий і для роботи, і для відпочинку. Ймовірно, не буде жодних перешкод, неприємності обминуть Овнів, вийде все, що вони намітять. Середина тижня відкриє перед Овнами широкі можливості для активного відпочинку, спілкування, творчості і самовираження. Можливо, відбудеться якась важлива подія.
Сприятливі дні: 1; несприятливі: 3.

ТЕЛЕЦЬ
Тиждень має подвійну характеристику. У першій половині тижня Тельцям слід бути пильними: прибуток так само вірогідний, як і втрати. Довірче спілкування можливе тільки з близькими людьми. У другій половині тижня негативні тенденції йдуть на спад. Посилюються аура і здатність впливати на оточуючих.
Сприятливі дні: 2; несприятливі: 4.

БЛИЗНЮКИ
Напружений тиждень стосовно особистих справ. Вірогідний великий скандал, можливий навіть розрив відносин з давнім партнером. Водночас тиждень сприятливий для прогулянок, контактів, подорожей. Імовірно, Близнюкам вдасться зав’язати кілька нових ділових знайомств, які допоможуть їм надалі.
Сприятливі дні: 1; несприятливі: 31.

РАК
Раки можуть ухвалити безпомилкове рішення з найважливіших питань і залишаться задоволеними собою і своїми партнерами. Не виключено, що поява на шляху Раків невеликих труднощів підштовхне їх до ризикованих і навіть необачних дій. Друга половина тижня обіцяє вдале вирішення всіх проблем. Можлива подорож, результатами якої багато хто буде задоволений.
Сприятливі дні: 30, 3; несприятливі: 2.

ЛЕВ
Існує вірогідність значних фінансових втрат у результаті крадіжки, пограбування або невдалої покупки. Уникайте конфлікту з незнайомими людьми. Відвага і сміливість цього разу можуть послужити вам погану службу. Прийом гостей, зустрічі з родичами або близькими друзями можуть призвести до конфліктів і розбіжностей.
Сприятливі дні: 2; несприятливі: 31.

ДІВА
Ви зможете з блиском проявити себе на будь-якому терені. Проте прагнення братися за здійснення глобальних проєктів може обернутися проти вас. Тиждень примирень, душевного та емоційного підйому. Цього тижня у багатьох Дів виявиться ніби внутрішнє бачення, осяяння. І навпаки, людина може поводитися як сліпець у побутових ситуаціях.
Сприятливі дні: 29, 2; несприятливі: 30.

ТЕРЕЗИ
Тиждень має неоднозначну характеристику. Ваше становище в усіх сферах життя перебуває в нестійкому стані: удача так само вірогідна, як і невдача. Тривожний період, пов’язаний з виникненням і загостренням захворювань, передчуттям нещастя, очікуванням недобрих звісток. Не можна перенавантажувати зір. Ви можете незаслужено образити близьку людину одним необережним словом.
Сприятливі дні: 30; несприятливі: 2.

СКОРПІОН
Скорпіонів чекають розчарування і обмани. Це може стати спусковим гачком для нервового зриву або депресивного стану. Друга половина тижня настроює на просування в наміченому напрямі. Талановиті можуть досягти значних висот у житті – але можуть і погубити свій талант, використавши його на досягнення неблагої мети.
Сприятливі дні: 1; несприятливі: 3.

СТРІЛЕЦЬ
Напружений тиждень. Вірогідний великий скандал або розрив відносин з давнім другом. Сварки і взаємні образи можуть повністю виключити можливість примирення. Імовірні негативний вплив або помилкова порада, що може призвести до фінансових втрат або негативно позначитися на особистому житті. Будьте напоготові буквально в усьому.
Сприятливі дні: 2, 3; несприятливі: 31.

КОЗЕРІГ 
Козероги не будуть здатні до активної діяльності. Вірогідні нез’ясовна печаль, нудьга, сонливість. Багатьом Козерогам буде важко впоратися з цими станами самотужки. Тиждень припускає зростання енергетичного потенціалу, особистої чарівності, шарму. Не виключено, що Козероги зустрінуться з цікавими людьми, абсолютно протилежними їм за своїм світоглядом і способом життя.
Сприятливі дні: 4; несприятливі: 2.

ВОДОЛІЙ
Несприятливий тиждень для спілкування: люди, з якими Водолії познайомляться, можуть зіграти в їхньому житті негативну роль. У першій половині тижня вірогідні дисгармонія у спілкуванні, нападки і причіпки з боку близьких, поява проблем на порожньому місці. У другій половині тижня у Водоліїв з’явиться надія на краще майбутнє.
Сприятливі дні: 3; несприятливі: 2.

РИБИ
Тиждень характеризується помилками. Несприятливий час для укладення шлюбу, переїзду, подорожей. Не все лагодитиметься вдома і на роботі. Можливо, Риби будуть зайняті професійними проблемами навіть вечорами. Тиждень характеризується зловживанням владою, злістю, гнівом. Риби опиняться під впливом негативних емоцій, про що потім жалкуватимуть.
Сприятливі дні: 30, 2; несприятливі: 4.

Автор:
Ірина Мнішек