Гороскоп на тиждень 5–11 лютого для всіх знаків зодіаку

02.02.2024 17:20 Суспільство

Кого із знаків зодіаку чекають сюрпризи, а хто отримає від стресу неочікуваний корисний ефект: поради астролога на тиждень 5-11 лютого.

ОВЕН

Не знижуйте темп, спробуйте завершити якусь частину роботи, побачити результат. Попереду унiкальний перiод, i до нього потрiбно добре пiдготуватися. Вiвторок i середа будуть оптимальними для всiх дрiбних i рутинних справ, наведення ладу i отримання необхiдної iнформацiї. Спонтанно i щиро реагуйте в контактах з тими, кого ви любите, не стримуйте змiн. Розваги i поїздки плануйте на недiлю.

Сприятливi днi – 10, 11; несприятливi – 7.

 ТЕЛЕЦЬ

Зараз вам варто бiльше часу придiляти естетичнiй сторонi свого життя. У роботi добре займатися питаннями реклами, дизайну. Придiлiть бiльше уваги проханням i проблемам ваших дiтей. Зробiть для них те, що обiцяли. У вiвторок займайтеся практичними справами, утiлюйте iдеї, що накопичилися. Це оптимальний час для колективної творчостi; ви можете узяти на себе функцiї керiвництва.

Сприятливi днi – 8; несприятливi – 10.

 БЛИЗНЮКИ

Ваше навантаження зростає, але тепер з’являється багато цiкавих перспектив. В особистому життi цей тиждень один з кращих у роцi для переходу на новий рiвень у стосунках. Можна оформляти дiловi i особистi союзи, укладати угоди, займатися рекламними акцiями. В середу вiрогiднi несподiванi подiї. Мiняйте звичний стиль спiлкування з оточуючими, це може дати хороший ефект. Сприятливi днi – 6, 11; несприятливi – 10.

 РАК

Укладайте на цей тиждень конкретнi плани i старайтеся встигнути якомога бiльше. Це вдалий час для важливих рiшень, якi стосуються сiм’ї i особистого життя. В середу не вiдмовляйтеся вiд зустрiчей, ведiть активне листування, нова iнформацiя може допомогти вам вибрати правильнi орiєнтири. Мрiйте, укладайте плани на недiлю, i готуйтеся до швидкого розвитку подiй.

Сприятливi днi – 8, 9; несприятливi – 5.

 ЛЕВ

Включайтеся в ситуацiю у понедiлок без зволiкання. Розширюйте коло спiлкування i обговорюйте з дiловими i особистими партнерами спiльнi плани. Вашi кар’єрнi успiхи зараз, як нiколи, залежать вiд того, як ви налагодите взаємовiдносини з колегами. В середу будьте уважними у вирiшеннi фiнансових питань. Друга половина тижня сприятливiша для вiдкритих заходiв, рекламної i лекторської дiяльностi.

Сприятливi днi – 7, 10; несприятливi – 9.

 ДIВА

Останнiм часом ви досягали успiху завдяки здоровому глузду i терпiнню. Але у п’ятницю можуть пiдвести партнери або несподiвано доведеться зайнятися чимось новим. Не чинiть опiр змiнам – усе не випадково, і прагніть компромісу. У вас є два тижнi для того, щоб утвердитися на своїх позицiях i просунути запланованi справи. У вихiднi не обмежуйте себе у витратах i задоволеннях.

Сприятливi днi – 5, 11; несприятливi – 6.

 ТЕРЕЗИ

Це один з найвизначнiших у роцi переломних перiодiв, коли важливо залишити у минулому завершенi справи i пiдготуватися до чергового iнтенсивного перiоду в роботi та особистому життi. Зараз ви в центрi подiй, i потрiбно спробувати у всiх важливих темах дiйти визначеностi. Можна, а для когось i потрiбно, поквапитися з оформленням дiлових i особистих союзiв. Займайтеся питаннями працевлаштування i освiти, смiливо мiняйте iмiдж i стиль стосунків.

Сприятливi днi – 7, 9; несприятливi – 8.

 СКОРПIОН

Це визначальний тиждень у справах, яким ви вже присвятили достатньо багато сил i часу. Зараз ви значно ближчi до успiху, але повиннi ухвалювати вiдповiдальнi рiшення. Не шукайте порад у друзiв – ви, як завжди, значно краще можете розiбратися у власнiй ситуацiї. Недiля може змiнити вашi плани i додати нових справ. Звернiть увагу на, здавалося б, випадковi зустрiчi та iнформацiю.

Сприятливi днi – 6; несприятливi – 11.

 СТРIЛЕЦЬ

Командна робота зараз принесе максимальний успiх. Значною може бути роль друзiв, колег та iнших зацiкавлених людей у тих сферах життя, де ви налаштованi на змiни. Стресовi або екстремальнi ситуацiї в середу можуть принести несподiвано корисний ефект. Але вiдчувайте межу i не порушуйте своїх зобов’язань, дiйте на користь колективу. Дiловi i романтичнi тенденцiї зараз мають багато точок перетину.

Сприятливi днi – 10, 11; несприятливi – 8.

 КОЗЕРIГ

Займiться розв'язанням нагальних проблем у першiй половинi тижня. Якщо ви не встигнете, то незабаром може початися плутанина. Оточуючi вам iз задоволенням допоможуть, якщо ви правильно органiзуєте процес спiльної роботи. Із середини тижня почнуться сюрпризи. Хвилювань буде багато, але велика частина їх буде пов’язана з позитивними змiнами в дiловому i особистому життi. Не стримуйте того, що повинно вiдбутися.

Сприятливi днi – 8, 10; несприятливi – 6.

 ВОДОЛIЙ

Труднощi позаду, i зараз ви маєте прихильнiсть начальства, колег i пiдвищений iнтерес представникiв протилежної статi. В середу можливi несподiванi переживання. Думайте насамперед про здоров’я та iнтереси справи. Будь-який стрес швидко мине, витрачайте час на те, що справді важливо. Вихiднi наповнять вас енергiєю i ентузiазмом. Якась далека мрiя може здiйснитися, але доведеться проявити iнiцiативу.

Сприятливi днi – 10; несприятливi – 5.

 РИБИ

Незабаром вас захлесне велика кiлькiсть справ, i за цей тиждень спробуйте створити бiльше порядку у своєму життi. В середу можуть виникнути труднощi з людьми, якi мають для вас велике значення. Спонтанна реакцiя може виявитися найправильнiшою, i це сприятиме ще бiльшiй близькостi. Намагайтеся до вихiдних улагодити всi фiнансовi справи. Можна займатися питаннями спадку, вступу до прав власностi, брати позики i кредити.

Сприятливi днi – 7, 9; несприятливi – 5.

Автор:
Ірина Мнішек