Гороскоп на тиждень 7–13 жовтня для всіх знаків зодіаку

04.10.2024 07:00 Суспільство
Фото: "Слобідський край" Фото: "Слобідський край"

У кого тиждень пройде бурхливо та з проривами до кращої долі, а кому доведеться відчути переслідування та навіть цькування: що віщують зірки всім знакам зодіаку в гороскопі на тиждень. 

ОВЕН 

Спокiйний тиждень, який допоможе Овнам накопичити сили для початку нового продуктивного перiоду. Багатьом захочеться усамiтнитися, зайнятися тим, що довго вiдкладали. В Овнiв можуть з'явитися шанси на благополучне завершення справи. Суперечливий тиждень. Радiснi подiї чергуватимуться з неприємностями, а успiхи змiнятися невдачами. Вiрогiднi рiзкi перепади в настрої, самопочуттi.
Сприятливi днi – 9, 11; несприятливий – 8.

ТЕЛЕЦЬ 

Сприятливий тиждень, пов’язаний з етичною чистотою, духовним перетворенням, подоланням сумнiвiв. Бережливi i обережнi Тельцi можуть бути великодушними i марнотратними. Посилиться їхня чутливiсть i сприйнятливiсть до прекрасного. Тиждень символiзує посилення енергетичного потенцiалу. Ймовiрно, ви зможете максимально проявити всi свої iнтелектуальнi i духовнi здiбностi. Можливi зустрiчi, на яких ви вражатимете дотепнiстю. За що б Тельцi не взялися, їх чекає успiх. Гарантiєю успiху буде цiлеспрямованiсть.
Сприятливий день – 9; несприятливий – 7.

БЛИЗНЮКИ 

Сприятливий тиждень для торгових операцiй i ризикованих справ. У будь-якiй дiяльностi та навчаннi можливий несподiваний прорив. У другiй половинi тижня позитивнi тенденцiї пiдуть на спад. Мабуть, подiї розвиватимуться не зовсiм так, як того Близнюки хотiли б. Вiрогiднi дисгармонiя у спiлкуваннi, поява проблем на порожньому мiсцi. Дрiбний побутовий i службовий клопiт внесе суєту.
Сприятливий день – 11; несприятливий – 10.

РАК 

Тиждень спокус, зваблень, провокацiй. Можуть збутися найнеприємнiшi передчуття – цькування, переслiдування, зiткнення з небезпекою. Друга половина тижня буде пов’язана з вiдчуттям майбутнього успiху та радостi. Можуть виникнути незадоволення роботою i бажання змiнити професiю.
Сприятливий день – 9; несприятливий – 7.

ЛЕВ 

У Левiв-жiнок з’являється можливiсть переосмислити минулий досвiд, намiтити плани на майбутнє. Сприятливi заручини, укладення шлюбу, зачаття. Велика вiрогiднiсть щасливого випадку, коли в найважчiй i безвихiднiй ситуацiї вищi сили витягнуть Лева «сухим з води». Зростає емоцiйнiсть i чуттєвiсть Левiв. У проявi вiдчуттiв слiд виявити тверезiсть, навiть деяку обачнiсть, що захистить вiд можливих неприємностей у стосунках з протилежною статтю.
Сприятливi днi – 9, 13; несприятливий – 10.

ДIВА 

Тиждень установлення миру i рiвноваги вдома. Вас можуть дратувати дiти i решта домашнiх, може, ви в чомусь допустили помилку i не здатнi тепер розслабитися. Тиждень припускає прояв мудростi та пiдкорення долi, вибiр мети i методiв її досягнення. Можливi деякi змiни в особистому життi самотнiх Дiв.
Сприятливi днi – 8, 12; несприятливий – 7.

ТЕРЕЗИ 

Тиждень характеризується духовним одурманенням, розщепленням свiдомостi, роз’єднанiстю. Вiрогiднi неочiкуванi вiзити родичiв або неприємна звiстка про близьких людей. Багатьом Терезам доведеться виконати великий обсяг роботи, яка не принесе задоволення i радостi. В кiнцi тижня вiрогiднi непорозумiння, що виникнуть через необачнi обiцянки.
Сприятливий день – 11; несприятливий – 9.

СКОРПIОН 

Тиждень характеризується посиленням уяви, творчих можливостей, фантазiї. Багатьом Скорпiонам удасться реалiзувати себе у мистецтвi. Вiрогiднi стани втоми i млявостi. У першiй половинi тижня успiху в справах може зашкодити зайва метушливiсть, у другiй – прискiпливiсть i зайва вимогливiсть. Близькi люди страждатимуть вiд нестiйкостi настрою Скорпiонiв.
Сприятливi днi – 12, 13; несприятливий – 7.

СТРIЛЕЦЬ 

Стрiльцi зможуть з неймовiрною легкiстю вирiшити всi виникаючi питання або реалiзувати давню мрiю. Тиждень припускає нестабiльнiсть, вiдсутнiсть у вчинках i думках здорового глузду. Прямолiнiйнiсть у думках або iмпульсивнiсть у вчинках негативно позначаться на стосунках з близькою людиною. Схильнiсть до потурання власним слабкостям може зумовити втрати.
Сприятливий день – 10; несприятливий – 12.

КОЗЕРIГ 

Тиждень припускає виконання бажань, втiлення задумiв, реалiзацiю внутрiшнього потенцiалу. Справи, над якими довелося багато попрацювати з вкладенням чималих коштiв, можуть уже приносити прибуток. Тиждень характеризується великодушнiстю, милосердям, добродiйнiстю. Вiрогiднi невеликi проблеми з родичами або друзями. Вiд Козерогiв буде потрiбна участь у долях близьких їм людей. Можливо, що їм доведеться викласти чималеньку суму.
Сприятливi днi – 8, 11; несприятливий – 9.

ВОДОЛIЙ 

Водолiї-чоловiки можуть вiдчувати нудьгу, дискомфорт i дратiвливiсть. Їм доведеться вибирати мiж спiлкуванням з друзями i самотнiстю. Багатьом буде складно вiдмовитися вiд задоволень. Тиждень замикає низку сприятливих тенденцiй i сповiщає початок нового етапу випробувань. Чарiвнiсть i особливий шарм дозволять Водолiям-жiнкам без особливих зусиль викликати прихильнiсть до себе навколишнiх людей, не пiклуючись про щирiсть їхнiх почуттiв. Iнтимнi зустрiчi та романтичнi пригоди можуть спричинити за собою серйознi негативнi наслiдки.
Сприятливий день – 13; несприятливий – 10.

РИБИ 

Цей тиждень обiцяє масу задоволень, розваг i приємних вiстей. Рибам не загрожують пiдступи злих i жадiбних заздрiсникiв. Цілком можливо, що на їхньому обрiї з’явиться хтось, хто був колись їм близьким. Риб чекає суперечливий тиждень. Перша половина тижня може бути нудною, але в другiй половинi несподiванi подiї примусять багатьох прокинутися i активно дiяти. Для вирiшення матерiальних питань i проблем, що стосуються рiдних людей, Рибам буде потрiбна обережнiсть. Імовiрно, до них звернуться з дiловою пропозицiєю.
Сприятливий день – 11; несприятливий – 7.