Гороскоп на тиждень 9–15 вересня для всіх знаків зодіаку

06.09.2024 17:20 Суспільство
Фото: "Слобідський край" Фото: "Слобідський край"

Більшості знаків зодіаку на цьому тижні доведеться напружитись: Ракам радять завершити розпочаті справи, Скорпіонів очікують зайві проблеми, а Левам узагалі обіцяють складнощі з фінансами. Але для деяких знаків тиждень буде фантастично вдалим.

ОВЕН 

Має вiдбутися багато справ, зустрiчей, контактiв. Краще дiяти за власною iнiцiативою, не лiнуватися. Особливо важливо скорiше виправити помилки, допущенi минулого тижня, – вiдновити вiдносини, досягти ясностi в договiрних зобов’язаннях. На вихiднi не укладайте особливо оптимiстичних планiв. Ваша допомога може знадобитися близьким. Можете смiливо збiльшувати навантаження в спортивних заняттях.
Сприятливi днi – 9, 15; несприятливий – 11.

ТЕЛЕЦЬ 

Тепер ви можете планувати свої дiї i реалiзовувати iдеї та плани. Сприятливий час для всього, в чому є елемент новизни i несподiванки. Найбiльш важливi заходи плануйте на середу i четвер. У цi днi можна зайнятися покупками i поекспериментувати з особистим iмiджем. Дозволяйте собi смiливi рiшення. У вихiднi з головою занурюйтеся в улюбленi заняття.
Сприятливi днi – 11, 15; несприятливих немає.

БЛИЗНЮКИ 

Попереду у вас успiх у справах, новi можливостi, але цей тиждень – пiдготовчий етап. Старанно справляйтеся з поточним навантаженням, займайтеся пошуком корисної iнформацiї. У четвер i п’ятницю можуть вiдбутися розмови, пiсля яких ви вирiшите щось iстотно змiнити у вiдносинах з важливими персонами. У вихiднi можна зайнятися апгрейдом свого комп’ютера або будь-якими iншими експериментами.
Сприятливi днi – 9, 13; несприятливий – 12.

РАК 

З вихiдних вам трапиться нагода почати нове життя. Але протягом тижня потрiбно завершити справи, що дасть вiдчуття порядку i гармонiї. Привести будинок у належний стан, зробити необхiднi покупки можна в середу та четвер. Потурбуйтеся про свiй зовнiшнiй вигляд. У вихiднi краще не стримувати вiдчуттiв i емоцiй, якщо ви з коханою людиною на однiй хвилi. 
Сприятливi днi – 10, 14; несприятливий – 15.

ЛЕВ 

Тиждень буде напруженим, але це саме той випадок, коли навiть проблеми та труднощi ведуть до перемоги. Але не ускладнюйте собi життя в тiй частинi, де ви не готовi до змiн. Не провокуйте партнерiв на перегляд вiдносин. Небажанi на цьому тижнi i будь-якi фiнансовi операцiї. Можливі приємнi новини або пропозицiї, які прийдуть здалеку. Кориснi змiни в особистому iмiджi – якщо зрозумiєте, чого вам не вистачає.
Сприятливий день – 11; несприятливий – 9.

ДIВА 

Не дозволяйте собi необдуманих вчинкiв, особливо на початку тижня. Необережнi висловлювання легко можуть спровокувати конфлiкт. Якщо нiчого важливого цього тижня не вiдбудеться, то надалi ви вже вiзьмете ситуацiю пiд контроль. Щодо фiзичного стану, то це хороший перiод для очисних процедур, дiєт, початку освоєння комплексу вправ. Не перенапружуйтеся – попереду багато справ.
Сприятливi днi – 9, 15; несприятливий – 11.

ТЕРЕЗИ 

У понедiлок i вiвторок зробiть те, чого вiд вас чекають оточуючi. Йдiть на компромiс, якщо вiдчуваєте наростаючу напругу. В середу i четвер займiться особистими справами, одержуйте задоволення вiд придбань або спiлкування з друзями та коханими. З п’ятницi i до кiнця тижня можливi ускладнення. Уникайте бурхливих суперечок.
Сприятливi днi – 13, 15; несприятливий – 10.

СКОРПIОН 

На поверхню вийдуть проблеми, якi вам довгий час вдавалося iгнорувати. Головне – не погiршувати ситуацiю, зберiгати нейтралiтет там, де це можливо. Це складно буде зробити у четвер, але в особистих стосунках ви можете досягти висот. До кiнця тижня подiї розвиватимуться стрiмко. Знаходьте можливiсть iнодi побути наодинцi, зiбратися з думками i силами.
Сприятливий день – 10; несприятливий – 12.

СТРIЛЕЦЬ 

Вiдносини на роботi i вдома проходитимуть на пiдвищених емоцiях. До четверга може ясно проявитися те, що вимагає коректування. Знайдiть час для приємних заходiв, зустрiчей i розваг у середу та четвер. Робiть усе iз задоволенням, тодi в днi тижня, що залишилися, ви впораєтеся зi всiма труднощами, а деякi ситуацiї зможете повернути на власну користь.
Сприятливий день – 14; несприятливий – 11.

КОЗЕРIГ 

Вам варто звернути увагу на передчуття змiн. Це не пусте. Можливо, змiни зачеплять не особисто вас, а когось з близьких людей. Берiть на себе тягар чужих проблем, рятуйте становище. У п’ятницю небажанi поїздки. Можуть бути збої в системi зв’язку, несправнiсть побутової i комп’ютерної технiки. У вихiднi вашi iнтереси будуть зосередженi на домашнiх справах. 
Сприятливi днi – 10, 11; несприятливий – 15.

ВОДОЛIЙ 

Життя не дає вам перепочити. Робоче навантаження намагайтеся компенсувати радiстю вiд спiлкування. Перша половина тижня сприятлива для переговорiв про майбутнi перспективи. У четвер можуть загостритися вiдносини з колегами, доведеться сiдати за стiл переговорiв. Ускладнення допоможуть вам побачити власнi недолiки. Дозвольте оточуючим вам допомогти.
Сприятливi днi – 12, 14; несприятливий – 10.

РИБИ 

Не поспiшайте ухвалювати вiдповiдальнi рiшення i намагайтеся передбачити потенцiйнi ускладнення. До четверга розподiляйте роботу за ступенем важливостi i старайтеся доводити кожну справу до кiнця. Стан внутрiшньої гармонiї допоможе впоратися з проблемами, якi вiрогiднi з другої половини тижня. Довiртеся своїй iнтуїцiї – i в потрiбний момент ви зробите все правильно.
Сприятливий день – 13; несприятливий – 11.