На Харківщині нацгвардійці за допомогою дрона знищили вантажівку окупантів

13.08.2024 10:53 Суспільство
Фото: скриншот з відео Фото: скриншот з відео

На Харківському напрямку за допомогою дрона гвардійці 5-ї Слобожанської бригади здійснили успішне мінування шипами дороги між розташуванням ворога та одним з окупованих селищ.

Відео бойової роботи опублікували у 5-й Слобожанській бригаді НГУ, повідомляє «Слобідський край». 

Слобожанські гвардійці на Харківському напрямку знищили вантажівку окупантів.

– Згодом той же розрахунок доповнив блокування під’їзного шляху, здійснивши його мінування. На встановленій Слобожанськими гвардійцями міні підірвався вантажний автомобіль (орієнтовно «Урал»), що віз окупантам зброю та харчі. Частково зруйнований автомобіль ворог спромігся дотягнути до в’їзду на свої позиції, де намагався ремонтувати автівку. Гвардійці за допомогою дрона Mavic 3 виявили пошкоджений автомобіль та, використавши ударний fpv-дрон, завдали удару по автомобілю кумулятивним боєприпасом, – зазначили у 5-й Слобожанській бригаді.

Автомобіль загорівся. Ворог намагався його загасити, але горіння було настільки інтенсивним, що йому це не вдалося. Вантажний автомобіль окупантів згорів разом з вантажем.

Нагадаємо, нещодавно на Харківському напрямку бійці 5-ї Слобожанської бригади НГУ двома скидами FPV-дронів знищили бліндаж з 6 окупантами.

Раніше ми писали, що днями бійці 5-ї Слобожанської бригади НГУ знищили ворожий пункт керування дронами разом з особовим складом та обладнанням.