На Харківщині понад три тисячі заявників отримали допомогу за програмою єВідновлення

04.09.2023 13:22 Суспільство

У Харківській області 3136 заявників отримали грошову допомогу для дрібного ремонту житла, пошкодженого внаслідок збройної агресії рф. 

Як повідомляє «Слобідський край» з посиланням на начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, на їх рахунки загалом надійшло понад 256,1 мільйона гривень.

«Сума компенсацій за програмою єВідновлення на Харківщині сягнула понад 313 мільйонів гривень. Ще на 57,2 мільйона гривень призначено компенсації, незабаром вони також будуть перераховані заявникам», – сказав Олег Синєгубов.

Загалом з початку реалізації програми єВідновлення в області подано 15570 заяв для отримання грошової допомоги на ремонт пошкодженого житла. Їх обробка триває.

Нагадаємо, жителі Малинівської громади Харківської області подали 84 заяви про пошкоджене майно.  48 жителів уже отримали компенсацію.

У Борівській громаді 1 вересня комісія обстежила будинки у селі Піски-Радьківські, зруйновані внаслідок бойових дій. Результати обстеження будуть винесені на розгляд та затвердження щодо надання компенсації на найближче засідання комісії, яке відбудеться у понеділок 4 вересня.

А у місті Балаклія Харківської області виплати за програмою єВідновлення вже отримали 393 особи на загальну суму 30,1 мільйона гривень. 

Головні новини Харківська область читайте в нас на сайті.