На Харківщині ремонтують дорогу на одному з основних логістичних маршрутів області

30.09.2024 09:24 Суспільство
Ремонт дороги / Фото: Служба відновлення та розвитку інфраструктури Ремонт дороги / Фото: Служба відновлення та розвитку інфраструктури

У Харківській області шляхівники ремонтують дорогу у Чугуївському районі, яка є частину одного з основних логістичних маршрутів області.

Про це «Слобідський край» пише з посиланням на Службу відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

За словами шляхівників, дорожнє покриття тут вже давно було у вкрай поганому стані, тож, аби хоч якось поліпшити ситуацію, було прийняте рішення про проведення аварійних ремонтів на найбільш проблемних відрізках траси.

Тут відразу працюють декілька підрядних організацій Служби відновлення у Харківській області. Застосовуючи спеціальні механізми, дорожні робочі зрізають асфальт на пошкоджених ділянках, зачищають заглиблення та заново вкладають асфальтобетонну суміш.

Рух ділянкою на час ремонтних робіт не перекривали, організувавши об’їзд вільною смугою. Дорожники просять всіх учасників руху зважати на дорожні знаки, що попереджають про проведення ремонтних робіт, знизити швидкість та бути обережними й уважними.

Нагадаємо, раніше ми писали, що шляхівники завершили ремонт на одному з основних логістичних маршрутів Харківщини. Йдеться, зокрема, про трасу Київ – Харків – Довжанський.