На Харківщині стрімко погіршується погода: водіїв просять утриматися від поїздок

08.12.2023 09:26 Суспільство
Фото ілюстративне Фото ілюстративне

У Харківській області вдень 8 грудня очікується хуртовина та сильні пориви вітру. Водіїв просять не виїжджати власним транспортом без зайвої потреби.

Про це «Слобідський край» пише з посиланням на пресслужбу ХОВА. 

«Вранці та вдень 8 грудня у Харківській області очікуються пориви східного вітру, що сягатимуть 15-20 м/с, а також вдень можлива хуртовина. Будьте обережні та без зайвої потреби не виїздіть на дороги», – йдеться у повідомленні.

У пресслужбі ДСНС України в Харківській області просять усіх учасників руху бути обережними та дотримуватися елементарних правил безпеки.

«Просимо громадян залишити свої автівки вдома або почекати, поки комунальники підготують дорогу для безпечного руху», – йдеться у повідомленні.

Патрульна поліція Харківської області просить водіїв дотримуватися безпечного швидкісного режиму, дистанції та інтервалу. 

«Пригальмовуйте неподалік пішохідних переходів, слідкуйте за дорожньою обстановкою та виконуйте ПДР», – звернулися до водіїв патрульні.

Нагадаємо, у Харківській області 1 грудня для ліквідації наслідків сильного снігопаду на дороги державного значення вивели 114 одиниць спецтехніки.

Внаслідок негоди біля села Башкирівка на трасі Київ – Харків – Довжанський на проїжджу частину впали декілька дерев, шляхівники оперативно розблокували рух транспорту.