Харківські нацгвардійці поїдуть у Мадрид на Strong Spirit’s Games

03.10.2024 10:55 Суспільство
Нацгвардійці 5-ї Слобожанської/Фото: сторінка facebook 5-ї Слобожанської бригади НГу Нацгвардійці 5-ї Слобожанської/Фото: сторінка facebook 5-ї Слобожанської бригади НГу

За результатами змагань Strong Spirit’s Games – «Звитяга нескорених» – гвардійці 5-ї Слобожанської бригади НГУ вибороли шість місць у національній збірній. Змагання відбулися в селі Поляниця Івано-Франківської області.

Про це розповіли у відділенні інформації та комунікації Східного територіального управління Національної гвардії України, повідомляє медіа «Слобідський край».

Десятеро військовослужбовців показали такі результати: шість перших місць, чотирнадцять других місць та чотири третіх місця.

У командній естафеті 5-та Слобожанська бригада посіла друге місце.

– Справжні воїни завжди віддані своїй справі та б’ються, доки є сили. Потім б’ються вже без сил – лише на характері та волі до перемоги. Це стосується як лінії зіткнення, так і спортивного майданчика. Тут ми доводимо всьому світу, що ми є, ми продовжуємо битися та ніколи не скоримося, – зазначив начальник з фізичної підготовки та спорту Слобожанської бригади Сергій Кіяшко.

 11–13 жовтня національна збірна України буде брати участь у міжнародних спортивних змаганнях Strong Spirits Games у рамках Arnold Classic Europe в Іспанії, у Мадриді.

Це команда з 50 ветеранів війни, військовослужбовців, які брали участь у бойових діях, а також тих, хто отримав поранення та інвалідність під час виконання службових обов’язків.

Arnold Classic Europe – це міжнародний спортивний фестиваль, заснований у 2011 році Арнольдом Шварценеггером. Щороку в ньому беруть участь тисячі спортсменів із понад 50 країн світу. В рамках спортивного фестивалю відбудуться міжнародні спортивні змагання ветеранів війни Strong Spirit’s Games.

Раніше ми писали, що на Харківському напрямку гвардійці залишили ворога без зв’язку.

Також нагадаємо, що на Харківщині нацгвардієць і його чотирилапа напарниця виявили партію вибухівки.