Нове погіршення погоди на Харківщині: водіїв просять не заважати роботі спецтехніки

14.12.2023 12:02 Суспільство

У Харківській області дорожники працюють у посиленому режимі, аби запобігти зупинкам руху та надзвичайним ситуаціям на автошляхах державного значення. Всього за минулу добу на дорогах державного значення працювало 114 одиниць техніки.

Про це «Слобідський край» пише з посиланням на Службу відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

Погіршення погодних умов очікується 14 грудня, коли сніг та  мокрий сніг зміниться крижаним дощем. Усе це супроводжуватиметься сильним вітром, пориви якого сягатимуть 20 м/с. Температура вдень коливатиметься від мінус 1 до плюс 4.

«Служба відновлення у Харківській області, що відповідає за стан доріг державного значення, готова до нових викликів. Достатньо заготовлено піщано-сольової суміші, чергові на місці, обробка покриття буде проводитися як превентивно, так і в ході погіршення погодних умов. Але все ж таки закликаю: обирайте швидкість руху для себе, яка відповідає стану дорожньої обстановки. Будьте уважні, не перевищуйте рамки адекватної швидкості», – сказав начальник Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області Андрій Алексєєв.

Водіям вантажівок, за необхідності, можна скористатися місцями відстою транспортних засобів. Їхнє розташування можна знайти тут: https://goo.su/b4Jq

Отримати актуальну інформацію про стан проїзду та звернутися по допомогу можна за телефоном цілодобової гарячої лінії: +38 095 568 38 77.

Нагадаємо, на дорогах Харківської області через негоду застрягли три автівки, серед яких карета швидкої допомоги. Окрім того, тисячі людей залишаються без електропостачання