Продукти, генератори та будматеріали: у громади Харківщини доправили чергову партію «гуманітарки»

10.07.2023 18:52 Суспільство
Фото: ХОВА Фото: ХОВА

У громади Харківської області за минулий тиждень обласний гуманітарний штаб відправив понад 47 тонн продуктів і засобів гігієни, 8800 продуктових наборів, генератори та будматеріали.

Про це «Слобідський край» пише з посиланням на пресслужбу Харківської ОВА.

Жителям Куп'янського району, Дергачівській, Донецькій, Чугуївській, Роганській, Вовчанській, Сахновщинській, Богодухівській та Первомайській громадам передали понад 47 тонн продуктів харчування, напоїв, засобів гігієни та 8800 продовольчих наборів.

Жителям Первомайського та співробітникам Харківського вищого художнього коледжу доправили 3230 OSB-листів. Безлюдівській громаді та Національному аерокосмічному університету ім. М. Є. Жуковського «ХАІ» передали 6 генераторів.

Нагадаємо, лікарні міста Чугуїв Харківської області отримали ліки, медичне обладнання та витратні матеріали, засоби гігієни та продукти харчування.

Нагадаємо також, що у село Руська Лозова Дергачівської громади Харківської області Управління ООН з обслуговування проектів (UNOPS) доправило два дизельних генератори потужністю по 25 кВт.

Також ми писали, що у місті Первомайський Харківської області надаватимуть допомогу жителям квартир, що були пошкоджені внаслідок обстрілу.

Більше новин Харківська область читайте на нашому сайті.