Танцювальний колектив з Безлюдівки здобув чергову перемогу (фото)

23.10.2024 18:25 Суспільство
Чергова перемога на міжнародному фестивалі-конкурсі/фото: Наталя Мальцева Чергова перемога на міжнародному фестивалі-конкурсі/фото: Наталя Мальцева

Танцювальний колектив «Азарт» з Безлюдівки став переможцем на міжнародному фестивалі-конкурсі «Diamond Fest», який проходив у Дніпрі 20 жовтня.

Як розповіла кореспондентці медіа «Слобідський край» керівниця танцювального колективу Наталя Мальцева, на міжнародному фестивалі-конкурсі «Diamond Fest» танцюристи «Азарту» здобули Гран-прі та посіли три перших місця.

Танцювальний колектив «Азарт» з Безлюдівки на міжнародному фестивалі-конкурсі у Дніпрі/фото: Наталя Мальцева

Сипко Діана та Шип Віталіна представили авторський танець/фото: Наталя Мальцева

«У нашому колективі дуже талановиті діти. Вони хочуть і вміють танцювати. Сипко Діана та Шип Віталіна представили власний авторський танець. Усі танцюристи були на висоті. А батьки вболівали за них так, що, мабуть, чути було в Харкові», – каже Наталя Мальцева.

Танцювальний колектив «Азарт» з Безлюдівки на міжнародному фестивалі-конкурсі у Дніпрі/фото: Наталя Мальцева

І танцювали, і відпочивали/фото: Наталя Мальцева

Юні танцюристи також мали можливість відпочити. Гуляли містом та набережною.

«Я стараюся постійно вивозити дітей з Харкова. Були в Карпатах, тепер – у Дніпрі. Потім ще кудись поїдемо. Хочу, щоб у них, не дивлячись ні на що, було щасливе і незабутнє дитинство», – зазначила керівниця «Азарту».

Раніше ми писали, що танцювальний колектив з Безлюдівки «Азарт» завоював Гран-прі та посів призові місця на фестивалі «Victory Game». Фестиваль пройшов у Карпатах 22 червня.