У Харківській області після обстрілів відновлюють газопостачання

07.10.2024 17:53 Суспільство
Газовики відновлюють мережі після обстрілів / Фото: Харківська філія «Газмережі» Газовики відновлюють мережі після обстрілів / Фото: Харківська філія «Газмережі»

Протягом тижня газовики відремонтували пошкоджені обстрілами мережі та підключили газопостачання до 8,5 тисяч приватних будинків і квартир у Харківській області.

Про це «Слобідський край» пише з посиланням на пресслужбу Харківської філії «Газмережі».

Ремонтно-відновлювальні роботи проведені у Куп’янський та Золочівській громадах. У Борівській громаді продовжуються заходи, спрямовані на повернення енергоносія у оселі людей, які постраждали від російської агресії. Такі заходи продовжуються і у Куп’янській громаді.

Також за останні дні «Газмережі» локалізували аварійні ситуації, що виникли через перебиття снарядами будинкових комунікацій у понад 40 багатоповерхівках та приватних домоволодіннях Дергачівської, Малоданилівської, Купянської, Золочівської, Борівської громад.

Нагадаємо, що після обстрілу одного з житлових будинків у Харкові газовики з міркувань безпеки припинили постачання газу до 5 під'їздів.

Також у Харківській області російські військові пошкодили розподільні газопроводи та газові комунікації багатоповерхових і приватних будинків у Куп’янському, Ізюмському, Богодухівському та Харківському районах.