У Харківській області прикордонники знищили «око мордора» (відео)

29.08.2023 12:52 Суспільство
Фото: Державна прикордонна служба Фото: Державна прикордонна служба

На Харківському напрямку бійці «Сталевого Кордону» знищили ворожий комплекс дальнього візуального спостереження «Муром-М».

Як пише «Слобідський край» з посиланням на пресслужбу Держприкордонслужби, це вже 4 «око мордору», яке було знищено у серпні.

Під час проведення повітряної розвідки на Харківському напрямку бійці 15 мобільного прикордонного загону, виявили та знищили дроном-камікадзе черговий комплекс дальнього візуального спостереження «Муром-М».

«Харківський напрямок. Прикордонна аеророзвідка виявила – бійці «Сталевого кордону» дроном-камікадзе знищили. І це вже четвертий комплекс дальнього візуального спостереження «Муром-М» на рахунку наших воїнів цього місяця», - йдеться у повідомленні.

Раніше ми писали про Дениса з позивним «Кеп» – військовослужбовця Чугуївського окремого батальйону територіальної оборони. До повномасштабної війни був працівником агропідприємства на Зміївщині, а також брав участь в АТО та ООС.

А також  про «Хіміка» – офіцера 3-ї бригади оперативного призначення «Спартан». З початку повномасштабної війни він добровільно приєднався до лав Національної гвардії.

Та про нацгвардієйця Валентина на псевдо «Шелбі», який служить у 3-й бригаді оперативного призначення «Спартан» із січня 2023 року. За цей час він встиг пройти через важкі бої в Бахмуті, поранення та повернення в стрій.

Головні новини Харківська область читайте на нашому сайті.