Жителів Харківщини на свята просять уникати скупчень: можливі провокації ворога

23.08.2023 13:49 Суспільство
Фото: ХОВА Фото: ХОВА

У Харківській області на День Державного прапора, День міста Харкова та День Незалежності України можливі провокації з боку рф.

Як передає «Слобідський край», про це розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Ми розуміємо, що можливі провокації на ці дні. Ми закликаємо всіх жителів Харкова та області ці свята провести максимально спокійно вдома. Не збиратися на вулицях, не святкувати, щоб не дати привід ворогові нанести удари по нашому цивільному населенню у місцях великого скупчення людей», – сказав Олег Синєгубов.

Також він підтвердив, що комендантська година в області змінена не буде, а триватиме, як і раніше, з 23-ї години до 5-ї ранку.   

«Служба безпеки України, Національна поліція, всі правоохоронні структури свою роботу знають», – підкреслив Олег Синєгубов.

Напередодні Дня Харкова та Дня Державного прапора з аналогічним закликом до містян звернулась міська рада.

«Харків’ян просять уникати скупчень людей у пам’ятних місцях, на меморіалах та Алеях слави. В умовах воєнного стану це особливо небезпечно напередодні Дня міста та Дня Незалежності України», – повідомили у Харківській міській раді.

Також жителів Харківської області попередили, що напередодні та під час святкування державних свят посилюється ворожа пропаганда, інформаційні вкиди та фейки, зростає вірогідність диверсій, спрямованих на дестабілізацію ситуації в країні.

Нагадаємо також, що увечері 22 серпня окупанти завдали ракетного удару по селищу Чкаловське двома ракетами типу С-300. Внаслідок ракетного удару пошкоджено Будинок культури.

Більше новин Харківська область читайте на нашому сайті.